SPREMA JOJ OSVETU Nakon što ga je prevarila sa Bebicom, Zola progovorio o odnosu sa Miljanom, evo da li će se pomiriti
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugarima je prikazan klip na kojem se vidi kako Miljana Kulić moli Lazara Čolića Zolu da se pomire.

- Ne mogu sa njom, rešio sam da krenem dalje, ali sa njom ne. Snimljene su neke stvari, ona je tražila da bude sa mnom i dalje, ali ja neću, samo da ne popijem. Ona i ja fuknckionišemo lepo, ali to je to. Kažem ja njoj svašta, ja je podbadam jako ružno, ali ne mogu da se pomirim sa tim, da je mogla to da mi uradi, podlegla je Marijinoj manipulaciji - rekao je Zola.

-To je kad smo se zezali, a ja sam imala emotivini slom. Uradila sam šta sam uradila, to je do mene, nije da sam htela. Sa njim ne mogu više, nadam se da nećemo više biti zajedno. Jesu ovde pojačane emocije, ali ja znam ko me voli i ko me čeka - rekla je Miljana.

-Miljana smišlja za Zadrugoviziju nastup sa njim. On manipuliše sa njom, i ona sa njim. To je normalno, ali Miljani daj prst ona se udala. Da li zbog igre, ili ljuabavi on će da bude sa Miljanom, iako jeste ona njega ponizila - rekla je Matora.

-On hoće da se sveti - rekla je Marija.

-Mislim da će biti nešto, ali šta ne znam - rekao je Zola.

-Tebi je osveta preča od samog sebe, ja mislim da ćeš ti namerno uraditi- rekla je Matora.

- Razgovarao sam sa Miljanom,  znam kako se ona oseća. Ovo je Zoli najbolji rijaliti, ja mu nikada nisam dao savet. Zola je sve stvari lepo uradio, sa Marinkovićem lep odnos, Macnovića je stavio na mesto, a sada je međuprostor, a to je najgore. Nemoj da je čačkaš, nemoj da joj daješ lažnu nadu, ti se moraš sada postaviti ovako, ili ćeš pojesti sva go*na, ili je teraj- rekao je Car.

- Kada se setim scene sa kim je ona bila, meni se povraća - rekao je Zola.

"NJEGA JE BLAM ANĐELE" Ana raskrinkala Zvezdana, on priznao da se stidi ljubavnice, muk u beloj kući!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading