I DALJE ME NEŠTO VUČE NJOJ Zola priznao da ne može da zaboravi Miksi, ona rešena da mu pomogne da je preboli
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje pročitano je Caru.

Zašto češće ne sedneš sa Zolom i porazgovaraš sa njim. Vidi se da mu nije dobro otkakako se razišao sa njim.

I DALJE ME NEŠTO VUČE NJOJ Zola priznao da ne može da zaboravi Miksi, ona rešena da mu pomogne da je preboli

 

 

- Rekao sam mu da mi nije draga i da je ne poznajem, rekao bih da ide da lovi ribe, ali ne mogu jer mi je draga i poznajem je tri godine. Da mi ne znači rekao bih mu da joj se redom sveti. Neutralan sam kad su oni u pitanju. Njemu je dobro. Ako ga budem savetovao Miljana mi se nakači na leđa zbog neke paranoje. Neutralan sam i neću. Bio sam i za i protiv veze. Ništa nije uspelo, nek rade šta hoće. Želim im sve najbolje ako budu zajedno. Ne može Marija i njegova mama da utiču. Upetljati se između njih i njihove dugogodišnje agonije je nezahvalno - rekao je Car.

- Nazvala bih to dugogodišnjim iskustvom - dobacila je Miksi.

- Ne mogu da grešim dušu on je stvarno uz mene. Ja sam osoba koja kad se oseća lošije niko ne može da mi pomogne. Džaba meni dok - pričao je Zola.

- Može samo Nenad da mu pomogne - rekla je Miljana.

I DALJE ME NEŠTO VUČE NJOJ Zola priznao da ne može da zaboravi Miksi, ona rešena da mu pomogne da je preboli

 

 

- U fazi sam da sam previše u nekim svojim problemima i lepim stvarima. Sve mi se skupilo i razmišljam o svemu. Imam osećaj da sam se uzalud borio. Nemam potrebu da idem od jedne do druge, i dalje me nešto vuče ka njoj, a opet sam svestan da mi nije potrebna. Filip mi ne može pomoći oko nje dok sam ne razrešim neke stvari - rekao je Zola.

- Crna ili plava bila, ku*vinjska mi je duša ma kakva bila. Shvatila sam neke stvari Darko. Treba da mu pomognem, jako mu je teško i nisam sarkastična. Gledaoci prepoznaju njegovu tugu. Idem i posustajem i od njega ne odustajem. Mogu da se ispravim. Karakter mi je nula, a trudiću se da pokažem da imam gram dostojanstva - rekla je Miksi.

MNOGO SAM PAMETAN Zvezdan ubedio Anđelu da nije bacio neslanu šalu, ona poverovala da nije imao zadnju nameru sa Majom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading