OVA ŽENA SPREMA PAKAO ZVEZDANU I MOKI SLAVNIĆU Bez milosti će ih uništiti i srozati, sve njihove tajne će izneti na videlo!
Foto: Printscreen

Milena Kačavenda, prijateljica i kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić napala je Zorana Moku Slavnića, oca Aninog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Milena je reagovala na Mokine reči da je njegov sin Zvezdan samo jednom bio nasilan u odnosu sa Anom.

OVA ŽENA SPREMA PAKAO ZVEZDANU I MOKI SLAVNIĆU Bez milosti će ih uništiti i srozati, sve njihove tajne će izneti na videlo!

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Moka je kao loša pevačica sa zrenjaniskog puta! Ja bih njega prebila kad bih ga srela. Uopšte me ne interesuje sad što ovo govorim u medijima. Ne bih ga čak ni pljunula, ja imam želju da ga davim. On je čovek zreo za takve jedne krvničke batine da je nemam teksta.

Milena je u intervjuu za medije, pomenula i Aninog prvog dečka Acu Bulića, koji je u javnim istupima rekao da će zaštiti svoju bivšu devojku.

- Za Acu Bulića koji je moj drug 30 godina mogu da kažem da je jedan veliki gospodin. To je prvi čovek koji kad je čuo šta je Zvezdan priredio Ani došao i pitao me šta treba? Kad sam govorila Ani da pitamo Acu za pomoć ona je govorila ne, ne i ne! Znate zbog čega? Koliko god da je Aca gospodin on bi se brutalno obračunao sa Slavnićem. On je uvek pomagao svoje bivše devojke i bio tu za njih - rekla je Kačavenda za "Kurir".

NAŠA PEVAČICA RAZOTKRILA ANĐELU ĐURIČIĆ Bez milosti progovorila o njenoj intimi i ugovoru, a onda se dotakla njenih roditelji "Osećaju se bedno i poniženo"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading