VRLO JE SUJETAN I LJUBOMORAN Marija sigurna da je Janjuševo prijateljstvo sa Zolom i Carem lažno
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mariji Kulić, kako bi prokomentarisala današnju podelu budžeta Marka Janjuševića Janjuša.

- Ne slažem se sa podelom budžeta. Janjuš je vrlo ljubomorna i sujeta osoba u rijalitiju i za sve učesnike koje smatra da su bolji u rijalitiju od njega, dao im je male budžete, svima za koje smatra da su mu konkurencija. On ne planira da pravi greške, ali narod nije zaboravio šta je radio i retko koga imja pravo da kritikuje. Ne mislim da je njegov odnos sa FIlipom Carem korektan i drugarski, nego mislim da su obostrano ljubomorni. Bili su sa istim devojkama. Filip je bio sa Majom, ubeđivao ga je da je to bolestan odnos, Janjuš je taj koji je došao da mu otvori oči i kaže da mu porodica nije saglas na za taj odnos, pritom je toliko bio blizak sa Aleksandrom, samo što nije ušao u odnos sa njom u inat Caru jer je on bio sa njom. On je ogorčen i ljuta na Maju, a ona je bila njegov izbor. Ja verujem da je on ljut i da se pokajao što je to uradio sa svojom porodicom, ali nije se sama uvukla, nego je to njegov izbor. To je devojka za koju znam da je Janjušu mnogo pomagala, plaćala svuda gde su išli i bila galantna. Nije ispao fer prema njoj, Maja je njegov izbor - govorila je Marija.

VRLO JE SUJETAN I LJUBOMORAN Marija sigurna da je Janjuševo prijateljstvo sa Zolom i Carem lažno

undefined

 

- Tačno - dobacila je Maja.

- Isto je i sa Zolom bio je ljubomoran na Zolu kad je bio u odnosu sa Miljanom jer je smatrao da neće napraviti dobru priču kao Zola kad je bio sa Miljanom. Ana je pogrešila od svog ulaska do dana današnjeg sa svojim stavom prema Anđeli i Zvezdanu. Pobrkala je konce. Ja sam objasnila koje greške su bile iz dana u dan, to je nenormalno za ženu od 46 godina i da ne zna da se isko iskontroliše i samim tim pokazuje da je folirant. Kad joj bilo šta kažeš ona se ljuti i brani se, hoće i ona da uvredi. Iznosi prljav veš u rijalitiju samo jer ju je Zvezdan prevario peti ili šesti put, po meni to nije u redu. On je rekao da ništa loše neće da kaže za nju, ali da ima da kaže. Ako ovaj(Car) priča da mu je Aleksandra ljubav života, a bili su zajedno i jedan i drugi sa njom. To je neprirodno. Ja njega u ovoj sezoni nisam uvredila, komentarisala sam njegov odnos sa Majom. On mene jeste uvredio i zbog toga je podneta tužba. On je skočio i počeo da viče: "K*rvo, k*rvo", e to će da dokaže na sudu - nastavila je Kulićka.

VRLO JE SUJETAN I LJUBOMORAN Marija sigurna da je Janjuševo prijateljstvo sa Zolom i Carem lažno

undefined

 

- K*rva ne mora da znači da se j*be sa pare. K*rva nije osoba koja se samo j*be za pare, žena koja opšti za novac je prostitutka. Ja da sam ti to rekao mogla bi, a ja sam samo hteo da vratim uvredu koju sam dobio mnogo goru. Kad je tvoje ćerka bila bolesna, ja sam taj koji je postavio - dodao je Janjuš.

- Jel' sam zato k*rva? 50 puta si se drao - dodala je Marija.

- Ja sam podržavao tvoju ćerku, postavljao naše slike, a kad god si se operisala lično sam ti poslao poruku na telefon. Reći ću samo da se slažem vezano za nas trojicu da smo svi isti, jesmo - poručio je košarkaš.

PODRŽALI NJEGOVU ODLUKU Dragić i Smiljić uzdigli Janjuša, pa besramno prozvali Anu da je folirant

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading