"ANĐELA ĆE BITI IZJE*ANA" Zorica Marković komentarisala Đuričićevu, a dužna nije ostala ni Zvezdanu
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugarka Zorica Marković ostvarila je najbliži i najprisniji kontakt s prevarenom Anom Ćurčić.

Svakodnevno provode vreme vodeći ozbiljne razgovore o Zvezdanu i Anđeli, a Markovićeva je sada iznela i svoj stav o ovoj jako zamršenoj i teškoj situaciji.

- Od ove priče između Anđele i Zvezdana nema ništa. Nažalost, i ova devojka biće izje*ana, a ispala je najgora ovde - rekla je Zorica, pa spomenula Anu:

- Nije Ana ljubomorna, ona samo žali zbog svega što se desilo. Tek će biti muk kada ona ispriča šta je sve radila zbog njega, sve ima argumentovano. Verujem Ani jer je došla da ga spase. Stavlja ga ispred sebe, ispred svega što je gledala napolju, a gledala je sve ono što je mnogo bolno. To su godine potrošenog i bačenog života, a druge stvari da ti ne pričam jer nisu do mene.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Markovićeva je prokomentarisala i svoj odnos sa Zvezdanom i jasno dala do znanja da ga ne ceni kao čoveka.

- Zvezdan je bio dobar prema meni, još uvek se poštujemo, ali ja neću i ne mogu, jer mi se čovek gadi. To ću mu reći. Ana je imala dva spontana s njim i jedno namerno prekinuto kad je otišao u zatvor. Ona pristaje da dođe da to spase ako ikako može znajući njihovu nimalo zavidnu situaciju napolju. Ona je preko svega prelazila zbog ljubavi i straha, zapamti to. Očekivao je to i ovde, a to je nemoguće zbog svega i zato je pravio haos, izletao kroz prozor - rekla je Zorica u razgovoru s Mikicom Bojanićem. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading