OČI U OČI POSLE RASKIDA Maja i Filip se suočili, progovorili o Billalu, Janjušu, a onda pomenuli i porodice
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naredna sagovornica Filipa Cara u radio-emisiji bila je Maja Marinković.

-Majo, prva tema u današnjoj emisiji je bila Bilalov ulazak, kao i njegovo vođstvo. Po njegovom dolasku, skupilo se dosta devojaka oko njega, kako gledaš na to - upitao je Car.

-Kao da smo na železničkoj stanici, devojke se tako ponašaju. Ne znaju kod kojeg će pre - rekla je Maja.

-I ti si neko ko doziva sedam muškaraca u jednom trenutku - dodao je Car.

OČI U OČI POSLE RASKIDA Maja i Filip se suočili, progovorili o Billalu, Janjušu, a onda pomenuli i porodice

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja možda to govorim, ali ne radim. Što se Bilala tiče, rekla sam da ne želim da ulazim u odnos sa njim. On ima puno pravo da se ponaša i radi šta želi. Nemam emociju prema Bilalu, zato mi sve što on radi ne smeta. Digla sam ruke od tog odnosa. Ukoliko on ima potrebu da mi kaže nešto, ili da mu se pojasne neke stvari, može mene da pita. On moje ime ne vadi iz usta kod drugih ljudi. On drži do sebe, zbog toga ne želi da potencira pričanje sa mnom. Malo je glupo da se raspravlja sa Slađom i tobom, adresa za razrešenje našeg odnosa sam samo ja. Svesna sam da je imao emociju prema meni, a ja želim da ovaj rijaliti da izguram sama. - rekla je Maja.

-Želeo sam da Janjuš i ti budete gosti, kako bi oboje prokomentarisali Bilala. Bilal je rekao da je on jedini od tvojih bivših, koji mu ne smeta. Zbog čega Januš nije želeo da gostuje danas sa tobom? - upitao je Car.

-Janjuš je pokušavao u par navrata da me spusti. Skrnavi moj lik i delo - rekla je Maja.

OČI U OČI POSLE RASKIDA Maja i Filip se suočili, progovorili o Billalu, Janjušu, a onda pomenuli i porodice

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Janjuš je rekao ono što se desilo. Skrnavljenje nije kad neko govori činjenice, već kad izmišlja neke stvari - rekao je Car.

-On nije moja interesna sfera, ja njega ne komkentariše, zbog toga mislim da ni on to ne treba da radi - kazala je Maja.

-Da ne bude da sam samo druge naveo. Mislim da smo naše nesuglasice rešili i nadam se da ih više neće biti, jer to nije dobro ni po moju, ali ni tvoju prodicu - kazao je Car.

-Takođe - istakla je Maja.

-Kakva je sa Salđom? Deluje kao da ti smeta što se druži sa tvojim bivšim partnerima, poslednja sitacija koija se desila su farmerke koje je iscepala. Kakav odnos imate sad? - upitao je Car.

-Slađa je dobar čovek, ali su se desile neke stvari, koje nisu dobre, a degradiraju naš odnos. Ne smeta mi njen druženje sa Janjušem, ali bi došlo do prekida, kada bi oni ušli u odnos. Zasmetalo mi je jer je prisustvovala kada me je Brendon ogovarao, ali sam joj oprostila - rekla je Maja.

"ĆERKU JE VIDEO DVADESET PUTA U ŽIVOTU" Ana otkrila detalje Zvezdanovog prvog braka: Bivša žena se moli da se spasim od njega!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading