SASULA MU SVE U LICE Miljana Kulić više ne želi da ćuti, nije štedela Bebicu: Platiću ti za sve!
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Miljani Kulić.

-Videli smo da si posle razgovora sa Zolom krenula da teraš Zoli inat sa Bilalom. Šta ako Bilal poželi da budete zajedno?

-Ja idem iz krajnosti u krajnost. Sa mnom nešto nije u redu i moram to da prevaziđem. Od sebe pravim najveću ku*evtinu ovde. Bilal me ne interesuje kao muškarac. Videćete da je to bila sprdnja. Samo da Zola primeti da me nema na žurki. Ostala sam samo jer je Zola rekao da ćemo popiti kafu i družiti se. Bilal može da poželi, ali me stvarno ne zanima - rekla je Miljana.

SASULA MU SVE U LICE Miljana Kulić više ne želi da ćuti, nije štedela Bebicu: Platiću ti za sve!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Iskreno nemam pravo da joj zamerim ili obraćam pažnju na njene gluposti. Sama se kanali i pravi sebe time što je rekla. Daću sve od sebe da ne ode i da izgura do kraja. Najviše jer smatram da je zaslužila. Proradi mi inat kad vidim inat i cilj Marije i Bebice da ne bude sa mnom. Oni bi radije da ona ode kući - rekao je Zola.

SASULA MU SVE U LICE Miljana Kulić više ne želi da ćuti, nije štedela Bebicu: Platiću ti za sve!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Filip ga je savetovao da joj vrati sve što je uradila. To je odlično društvo sad oko Miljane. Videće šta će da napravi od sebe. Na kraju cele igre shvatiće sve - rekao je Bebica.

-Filip me je niti savetovao, niti joj ja vraćam. Ne znam odakle njemu to - rekao je Zola.

-Miljana je uvek tu sa faktorom iznenađenja, luta od jednog do drugog. Sad je izgleda došlo vreme da shvati da joj niko sa strane ne treba da joj suflira. Ne treba Marija da se meša, a Miljana treba da kaže ovom čoveku sve i da on shvati da je suvišan - rekao je Mića.

Miljana je zatim odlučila da priđe Nenadu Macanoviću Bebici i saspe mu sve u lice.

-Evo slažem se. Ne interesuješ me, ne volim te. Platiću ti u novčanim jedinicama za sve što si učinio. Nije ti bilo loše sa mnom, znao si sa kim ulaziš u vezu. Moja sreća nisi ti. Ne interesuejš me, ne manipuliši sa mnom i zamolila bih te da me ne svađaš sa ljudima. Više mi se ne obraćaj. Ne postojiš za mene kao ni ja za tebe. Ne volim te. Izvini što si bio moja igračka. Slomila su se koplja na tebi - rekla je Miljana.

"SVAKI PRSTIĆ IMA SVOJE IME" Anđela Đuričić na stubu srama zbog toga što ljubi Zvezdanova stopala, njen odgovor zapanjio sve

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading