"SVE JE BIO DOGOVOR" Miljana iznela stravične detalje odnosa sa Zolom, TVRDI DA SU OBMANULI NAROD ZARAD OVOGA
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić progovorila je o svojim emocijama prema Nenadu Macanoviću Bebici, a tom prilikom istakla je da je u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom bila samo iz dogovora.

-Miljana sada besni jer je tema tek u  pola pet - rekao je Ivan.

-Ja nisam čovek koji voli da povređuje, a povređivala sam Nenada. Nisam uradila ništa iz inata jer nisam imala potrebu da teram inat. Sve je bio dogovor obostrani između mene i Zole zbog podrške koju smo imali. Zato sam ja bila mirna i ništa me nije doticalo - rekla je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Folirala sam koliko sam mogla, počela sam da se gubim. Dogovor je bio da nas pošalju na ostrvo, da tamo uđemo u vezu, rekao mi je da pogledam šta ljudi rade zarad novca. Ja sam pristala jer me je ponela celokupna atmosfera. Odgovorno tvrdim da je sve bio dogovor između nas. Nagoveštavala sam Mariji to, ali joj nisam rekla jer bi ona ustala i rekla. Uživela sam se u igru - rekla je Miljana.

-Je l' zato Bebia bio siguran da se igraš sa Zolom? - pitao je Darko

-Da, da. Televizore je polupao jer mu se pominjala žena i deca, a izuzetno je poštuje bez obzira na sve. Majka nikad nije uticala na mene jer je nisam poslušala. Sama sam htela da se pomirim sa Nenadom, kajem se zbog svega što sam radila - rekla je Miljana.

"ON JE MONSTRUM, SOCIOPATA I MANIPULATOR" Ana Ćurčić otkrila da se plaši Zvezdana: UŠLA SAM DA ELIMINIŠEM STRAH!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading