"PLAŠILA SAM SE ZVEZDANA" Aleks na sve načine pokušava da dokaže da nije bila intimna sa Slavnićem, Ana je raskrinkala: ZBOG TEBE SAM PLAKALA!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car rasprvljali su se zbog svega što je Bilal Brajlović ispričao o njenim dešavanjima iz izolacije sa Zvezdanom Slavnićem.

-Ja sam zbog tebe jako puno plakala i gledala šta si radila sa Zvezdanom. Tvoji fanovi su mi toliko pretili, a ja sam Zvezdana ostavila zbog tebe, pa je Dejan tebe ostavio. Kad sam ja videla kako je on tebi prišao u sobi, po meni nasilnički, ja sam tebe zaštitila. Ja sam zaštitila tebe, Cara i Zvezdana, ali je Bilal došao i treba opet da se potegne priča. Je l' si mu rekla za privlačenje ispod ćebeta? - pričala je Ana.

-Ja sam sve ispričala - dodala je Aleks.

-On je bio navalentan, želeo je da se poljubi, ona se nije poljubila. Davala si mu signale, onda si ga sklonila. Ja ti sad kažem i gledam te u oči, ona je tebi to trebala da kaže tako, meni nije bilo da kažem tako - govorila je Ana Caru.

-Ti dobro znaš kako reagujem na laž i na ćutanje na neke stvari - rekao je Car.

-Što se tiče Zvezdana ja sam ovde ustajala i govorila lepo šta se deilo. Ja se sa Zvezdanom poljubila nisam, rekla sam da je Bilal magistrirao rijaliti.Jesu bili pogledi kad smo raskinuli Filip i ja, želela sam da uradim nešto što će da ga zaboli. Sedela sam, nije došlo do poljupca, ne znam o čemu pričaju. Ja sam radila kvarno neke stvari, umem da budem kvarna i perfidna, to priznajem - pričala je Aleks.

-Janjuše, šta je u 18 minuta klipa Dejanovom? Šta on prikazuje tu moja priča ili Zvezdanova? - pitao je Car,

-Ne znam 100% - odgovorio je Janjuš.

-Ana, meni je žao ako si zbog mene plakala. Možda si imala razloga da plačeš kad je bio u izolaciji sa mnom, ali pre toga da si plakla mi nije jasno. Mi se nismo družili, provodili vreme i bili bliski. Možda si u njemu videla, ali u meni nisi. Možda je nešto prepoznala u Zvezdanu - govorila je Nikolićeva.

-U njemu sam prepoznala - rekla je Ana.

-Prepoznala je da radiš neke stvari perfidno. Ja sam rekao nemoj nakon svega što smo proživeli da radimo od sebe nakaradne ljude. Ona je meni mozak pogubila, sviđa joj se, pa se plašila, pa hemija, pa on pokušao da je poljubi. Tebi verujem više nego bilo kome. Nemoj da izgubimo poverenje - nastavioje Car.

-Mene je iznenadilo kako se on poneo, ustajao je i pričao kako je mnogo ljut, pričao je: "Poslednja sam osoba sa kojom treba da se igraš ovde i napolju", ja sam se uplašila i jesam se poigrala u tim pogledima, ali nisam verovala da će on da uradi nešto konkretno. Da, jesam se uplašila Zvezdana Slavnića - pravdala se Aleksandra.

IMA LI GORE? Anđela pokazala fetiše i zgrozila javnost: ĐURIČIĆEVA LJUBI I MIRIŠE ZVEZDANOVA STOPALA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading