"TREBA PRAVITI SAGU O NJIMA" Kristijan Golubović se osvrnuo na veridbu Miljane i Bebice "ONI IMAJU VIŠI CILJ" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen/RedTV

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", voditelj Stefan Milošević Panda i voditeljka Anastasije Buđić ugostili su bivšeg zadrugara Kristijana Golubovića. Komentarisao je odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice

Printscreen/RedTV

 

-Spajamo psihijatrije. To je bermudski trougao u Srbiji. Kad sam čuo da je iz čista mira rekao da sam pi*da, došlo mi je da uđem da im čupam uši. Sa njima ne može drugačije. Moram da imam dlakave ruke i špric u vrat veterinarski, kao oni iz ludnice. Sa takvim ljudima ste samo u minusu - rekao je Kristijan.

-Mislim da bi bilo dovoljno samo da ga pogledaš - prokomentarisala je Anastasija.

-Prljavi su to jezici. Doživeo sam mnoge gadosti od Kulića, Adams porodice - rekao je Kristijan.

Printscreen/RedTV

 

-Janjušu je ćerku psovala - podsetio je Panda, kristijana.

-Ja bih čekao da mi peti put to kaže, pa bih delovao. Delovao bih. Njima u tim ustima fali go*ana. Bacao bih je u jezero. Oni vole kad za njih kažu da su nenormalni. To je isto kao kad za Maju kažemo da nikad neće imati dečka - konstatovao je Kristijan.

A mladenci, Bebica? - pitao je Panda

-To je čist deo cirkusa. Kad istroše resurse ludila klikne im novi zupčanik, ludomer skoči i dođu na novu ideju. Prvi i poslednji cilj i njegov i Zolin, on je nju pratio od prvog rijalitija, zaljubio ju je u sebe. On je predator za psihijatrijske slučajeve. Ima želudac i stao je na Miljanin rep. Nikad ne može da se oslobodi njene opsesivnosti. Ovaj horor film Kulići ima nastavke, ovo je četvrti i zove se "Bebica sam ja". Treba praviti sagu o njima - rekao je Kristijan.

Dalilin otac i dalje čeka Dejanov poziv, iako mu se ćerka razvela Huso ne može da zaboravi Dragojevića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading