NIJE MOGLA NI DA ODGLEDA Ana sa GAĐENJEM gledala svađu Anđele i Zvezdana, on se pita što je bila sa njim kad je znala da je KRETEN
Foto: Printscreen

Na narednom video prilogu koji je zadrugarima najavila voditeljka Ivana Šopić, stanari Bele kuće imali su priliku da vide kako Anđela Đuričić zamera Zvezdanu Slavniću zbog toga što se ne ponaša kako treba i kako je navela, ruke su mu zalutale, te mu je tom prilikom i zapretila da će i nju drugi da diraju, kao što on dira druge.

Ana Ćurčić je dobila reč.

NIJE MOGLA NI DA ODGLEDA Ana sa GAĐENJEM gledala svađu Anđele i Zvezdana, on se pita što je bila sa njim kad je znala da je KRETEN

 

 

- Ovo mi je poznata scena, ovo je Zvezdan Slavnić. Ovo su šablonske priče. Da smo napolju i da sam ja ovako pričala i ovim tonom, ne bi se ovako završilo ili bi bilo: "Nemoj ovako da pričaš, dovešćeš me u problem, završiću u zatvoru" - rekla je Ana.

- Ne sećam se ko je konkretno bio u pitanju. On je meni rekao da mu dam slobodu da igra sa devojkama. Kap koja mi je prelila čašu je kad sam videla to što sam videla. Treba da se izborim sa tim da on voli da flertuje, a ja sam drugačija. To je nešto što mi je zasmetalo i nešto o čemu smo vodili razgovor. Kada bi videla da prelazi granice, stvarno bih napravila problem. VIdi se da me on samo zanima...Sa Majom me je sve to povređivalo, čak i ti razgovori sa Anom, sve me je povredilo jer sam zaljubljena. Objasnio mi je da mu ona hladi mozak - rekla je Anđela.

- Hladi mu mozak? Pa ovo je spr**a života, majke mi...Ivana, meni je ovo ispod nivoa da komentarišem. S kim sam bila 13 godina? Je l' joj kažeš ono: "Koliko me voliš, mm?". Čekaj da dođemo i do toga - rekla je ANa.

- Ne znam šta je ovaj čovek i kome skrivio da uvek nailazi na iste žene, ovo je drugi pokušaj sa Anđelom. Nijedna druga to ne bi dozvolila. Sa takvim ženama, tako muškarci i rade. Zato tako i šprolaze! Anđela, katastrofa! Mislila sam da si drugačija, ti ćeš preći i preko odnosa kada budeš videla. Kao što je Ana gledala od kuće, pa ga sada pitala za jelo. Ne žalim ni jednu ni drugu, ili se menjajte ili vam tako sleduje ne samo sa njim, nego sa svakim - urlala je Marija.

NIJE MOGLA NI DA ODGLEDA Ana sa GAĐENJEM gledala svađu Anđele i Zvezdana, on se pita što je bila sa njim kad je znala da je KRETEN

 

 

- Ako si ga pustila da igra, pusti ga do kraja! Ja slušam reči, ovo su stvari koje su jako ružne. Vidiš da je popio, da je u nekoj svojoj priči. Ali, ne. Vi napravite takve tenzije. Ne možeš da budeš ljuta u jedan i 15, a u dva i 15 se ljubite. U mom braku se zna šta se može, a šta ne - rekao je Mića.

- Bio sam kod Ognjena, bio sam pripit, za ovo se slažem, pusti, pa kad se otreznim, sve mi kažeš - rekao je Zvezdan.

- Majo, da li bi ti dala svom momku slobodu kakvu Zvezdan traži od Anđele - pitala je Ivana.

- Ne bih, ne. Ja sam neko ko ima malo drugačije stavove u vezi. Ne mogu nikoga da okrivim kako će da se ponaša, svako radi do onde dokle mu je dozvoljeno. Ja se iskreno ne sećam te noći, bilo mi je super te noći - rekla je Maja.

- Ja se ovoga ne sećam ni sekund - dodao je Slavnić.

- Tako se i ja pravdam - našalila se Ivana.

- Ja sam znao da ću da popijem i da ću da igram, možda ću i da preteram, kao što sam verovatno i preterao, samo sam zamolio kada je ovako da se ne nervira i ne ljuti - rekao je Zvezdan.

NIJE MOGLA NI DA ODGLEDA Ana sa GAĐENJEM gledala svađu Anđele i Zvezdana, on se pita što je bila sa njim kad je znala da je KRETEN

 

 

- Ne bih ja tu Zvezdana krivila, jer svako ide dokle mu dozvoliš. Ako pređeš preko nečega, te stvari ne treba da prebacuješ. Ili prihvatiš i pomiriš se ili ne dozvoljavaš. Kako se postaviš, tako ti je i u vezi - dodala je Marinkovićeva.

- On takvo ponašanje nije imao do izlaska iz veze sa mnom. Onda se skroz oslobodio, a meni treba vremena da prihvatim. Kao što sam kaže, ako vidim da je preterao, to ćemo nas dvoje rešavati. Ajde da đuskaš, ali da uzmeš nekoga oko struka, to mi je katastrofa - rekla je Anđela.

- Da se ne shvati moja reakcija da sam ljubomorna. Meni je samo ova situacija u kojoj se ja nalazim i gledam Zvezdana u ovoj situaciji, ja sam sa Zvezdanom do pre pet meseci živela život. To što je njoj pričano, pričano je i meni, samo je realnost prebačeno ovde. To je iz odnosa koji je građen toliko, prebačen u ovaj - dodala je Ćurčićeva.

- Zamisli da si u situaciji da tvoj muž i da te neko pita - rekao je Car.

NIJE MOGLA NI DA ODGLEDA Ana sa GAĐENJEM gledala svađu Anđele i Zvezdana, on se pita što je bila sa njim kad je znala da je KRETEN

 

 

- Da ga vidim da gleda negde, to bi bio kraj! Ja mogu da živim sama, ne treba mi muškarac uopšte! Za mene su ovo gluposti i španska sela, šta je bre ovo?! - skočila je Marij

- Verovatno treba da pričam japanski, da bi me razumeli. Ona stavlja i ovo da je ona bila okej na onom klipu. Ona mene zna 30 godina, znala me kad smo bili drugovi. Neka kaže da sam joj tada bio gotivan, znala je da sam takav i pre nego što smo ušli u vezu, pa šta si sa mnom bila 15 godina? - rekao je Zvezdan.

- Aj molim te nemoj da lažeš više, budi čovek, nemoj da lažeš. Ja sa tobom nisam bila kada si bio klinac, zameni uloge i biće ti jasno - rekla je Ana.

- Kojim rečnikom ja treba da kažem? Ako znaš da sam kreten, da sam ovakav ili onakav, koji ćeš ku**c sa mnom 15 godina? - urlao je Slavnić.

ANA NE MOŽE DA DOPRE DO NJEGA Ćurčićeva ponovo pokušala da osvesti Zvezdana, on joj BRUTALNO ODGOVORIO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading