KUMICA MI SE IZGUBILA Milena Kačavenda brutalno udarila na Slavnića, pa priznala da se RAZOČARALA u prijateljicu
Foto: Printscreen

Tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" kod Pande i Ane Radulovič, kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda komentarisala je egzibicije Zvezdana Slavnića. Ona se dotakla i samog ulaska njene kume u rijaliti, pa priznala da se razočarala njenim ponašanjem nakon toga.

- Shvatila sam da je to jedini čovek na planeti koji se izbode nožem, a da rane nema, koji proleće kroz prozor kao da je od šečera, koji preti da će skočiti u jezero, u koje nikada nije skočio - rekla je Milena Kačavenda.

Ona se dotakla i ulaska njene kume u Zadrugu, dodajući da se Ana izgubila.

KUMICA MI SE IZGUBILA Milena Kačavenda brutalno udarila na Slavnića, pa priznala da se RAZOČARALA u prijateljicu

 

 

- Kumica mi se izgubila, ja sam je malo precenila, mislila sam da je daleko stabilnija. Ušla je tamo na velika vrata, bila je bomba, a izneli su je. Tu je došlo do kovitlanja emocija... - rekla je Kačavenda potom.

- Ona njega voli, tu priče nema - dodala je Anina kuma.

- Razočarenje je jezivo. Nije lako kada te muškarac ostavi pred milionskim auditorijumom. Meni puno ljudi piše, nisam znala da je to toliko aktuelno. U ovom trenutku mislim da je omanula tu gde nije uspela da izniveliše svoje emocije. Evidentno je da ona trpi neki strah, i iz tog straha štedi Zvezdana, a okreće se Anđeli koju ne krivim ni za šta - dodala je ona.

OŽENIO SAM JE I UZEO NJENO PREZIME Dejan nakon razvoda, odmah odveo verenicu kod matičara?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading