DEJAN DRAGOJEVIĆ SE ŽENI Dalili neće biti dobro, sve je spremno, a evo i kada će stati na ludi kamen!
Foto: Alo/Printscreen

Poznata braća Dragojević - David i Dejan u današnjem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' kuvali su zdrav nedeljni ručak, a tom prilikom govorili su o pojedinim aktuelnim temama iz svojih života.

Dejan je na samom početku progovorio o novoj devojci Jovani i razvodu, pa otkrio da planira istog dana da svoju novu izabranicu odvede pred matičara.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE ŽENI Dalili neće biti dobro, sve je spremno, a evo i kada će stati na ludi kamen!

Dejan Briza

 

- Devojka sprema preko aplikacija. Ne volim da pričam o njoj mnogo. Neću da je hvalim. Ovaj put ću da pustim samo za sebe. Radi, kulturna je, dobra je i fina, vaspitana, ima radni staž i knjižicu. Ja se 14. februara razvodim, David me vozi. Čekam na taj razvod, ide javno sve. Okačeno je i ko hoće neka ide na oglasnu tablu u Rumi i neka vidi. Čim se razvedem, 14. idem da oženim devojku, zakazali smo u opštini već sve odmah istog dana - kaže Dejan, a njegov iznenađeni brat David dodaje:

- Znam kako bismo proslavili razvod da on nije zauzet. Nadam se da će i meni uskoro doći ona prava. Sve moje bivše su postale mame i ja se nadam da će naići neka sa kojom ću ja da napravim dete - rekao je David.

DEJAN POTKAČIO ALEKSANDRU I FILIPA, A ONDA SE OBRUŠIO NA LJUBAVNI TROUGAO Otkrio i kada će se desiti RAZVOD, a evo šta planira nakon toga sa devojkom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nata

12.02.2023 23:29

Neće da može. Rešenje ili presuda nema pravosnažnost. Mora se sačekati bar 15 dana.