OGLASIO SE BRUNO Kum Filipa Cara otkrio pravu istinu o njegovom odnosu sa Anđelom Đuričić: VIĐALI SU SE DOK JE ON BIO U BEOGRADU!
Printscreen

Poznato je da Anđela, pre nego što je ušla u šestu sezonu "Zadruge", bila je u prijateljskom odnosu sa Filipom Carem, te su često izlazili po Beogradu što su neretko delili sa svojim pratiocima na Instagramu.

Prilikom sukoba, Caru je prekipelo zbog njenog ponašanje i kako sam navodi, foliranja, te je pobesneo i otkrio sve detalje njene bliske prošlosti.

OGLASIO SE BRUNO Kum Filipa Cara otkrio pravu istinu o njegovom odnosu sa Anđelom Đuričić: VIĐALI SU SE DOK JE ON BIO U BEOGRADU!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - besneo je Filip.

Tim povodom se sada oglasio i njegov kum Bruno Uremović.

- Nisam je lično upoznao, oni su se viđali dok je on bio u Beogradu, u Crikvenicu nije dolazila da bih mogao da kažem neko svoje mišljenje. Nismo pričali o njoj, nije ona Caru bila bliska da bi bila tema, samo je izlazila sa njegovim društvom. Meni ona lično, bez obzira na sve, ispravnija je od većine - naveo je Bruno za Kurir.

"JEL TE NIJE BILO SRAMOTA KADA SI GUTALA U DVA POPODNE?" Ana žestoko ponizila Anđelu, izazvala muk u beloj kući, pa se OBRUŠILA NA ANĐELU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading