"ONA IMA PRAVO NA OSVETU" Zorica Brunclik ŠOKIRALA IZJAVOM o Zvezdanu Slavniću, a onda se obrušila na Anu i Anđelu, razvezala jezik i brutalno dala svoj sud!
Foto: Youtube/Printscreen

Zorica Brunclik, pevačica narodne muzike, prilikom gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal", osvrnula se na aktuelni "trougao" koji čine Zvezdan Slavnić, njegova bivša žena Ana Ćurčić i ljubavnica Anđela Đuričić.

Odmah je objasnila da ne bira stranu.

Printscreen

 

- Ja sam na strani svo troje. Taj momak, čovek... Gde je on proveo život, šta je on od života video?! Svi mi imamo neki put na možda ne bismo hteli da idemo, pa nas neko gurne i padnemo... Šta je on osetio o lepoti života? Nije ni čudo što je izgubio živce, što je takav kakav je. Voditi takav način života je preopasno i stresno. Pružila mu se čokolada od 300 grama, kao detetu... A ovamo imate jednu decentnu ženu, sa izgrađenim stavom u sedenju, pričanju... Ženu koja je povređena do bola, u trenutku kada je najgore. Ovo su krizne godine - rekla je Zorica i dodala:

- Oni su prošli sve i svašta... Mislim da ona ima pravo na zalogaj osvete. Ako se ne zaigra... Da mu oprosti, to bi joj najveća greška bila.

Prokomentarisala je i Anđelu Đuričić.

- Duša me boli zato što je mlada. Jedina greška joj je ta što je znala s kim ulazi u priču. Mladost je to, vri krv, želim, hoću, mogu...

BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO ANU ČURČIĆ Otkrio detalje razgovora s njom, a onda IZREŠETAO Zvezdana, ŠOKANTNO!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading