Milena, Ana i Zvezdan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Otkako je Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, ušla u „belu kuću“ i pred svim zadrugarima i milionskim auditorijumom suočila se sa nevernim partnerom i njegovom devojkom, ljubavni trougao u Zadruzi ponovo je postao tema broj jedan!

Zvezdan je zbog Aninog ulaska doživeo emotivni slom koji je rezultirao agresijom, samodestrukcijom i raskidom sa Anđelom, a mnogima se čini da Slavnić sve smišljeno radi samo da bi mu nevenčana supruga oprostila prevaru.

Anina kuma Milena Kačavenda veruje da do toga neće doći, a kako je za Alo! istakla, spremna je da uđe u Zadrugu kako bi sprečila pomirenje. Milena je otkrila nepoznate detalje iz Aninog i Zvezdanovog odnosa, pa je navela da je Slavnić mnoge stvari pokušao da sakrije kako bi sebe predstavio u što boljem svetlu.

 

 

- Zvezdan i Ana su nekada bili sjajan par i ja sam ga mnogo volela, ali to više nije isti čovek. On je sebe našao u rijalitiju, jer je navikao da živi u četiri zida po zatvorima - rekla je Milena na početku razgovora za Alo!, i dodala da joj nije strano Zvezdanovo nasilničko ponašanje. 

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Nasilja u njihovom braku je apsolutno bilo. Moram napomenuti da Zvezdan nije uvek bio nasilnik, ali poslednjih nekoliko godina je pravio ozbiljne probleme. Ana je zbog svojih emocija, kao i svaka žena sklona idealizovanju svog čoveka, verovala da će se promeniti, ali to nije bio slučaj. Njegovo ponašanje pred kamerama je ponašanje poluludog čoveka. Dešavalo se to i ranije, ali ne na ovaj način. Sada prolazi kroz vrata, ubada se noževima, i zaboravlja da njihovo troje dece takođe gledaju. Zvezdan se potpuno promenio dok je boravio u zatvoru poslednji put - rekla je Milena, i otkrila kako se njena kuma nosila sa turbulentnim situacijama.

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Ana je pokušavala da sakrije od svih šta se dešava između Zvezdana i nje, ali ja sam bila prisutna u dva navrata kada je došlo do incidenta. Ja sam žena sa stavom i jedina koja je u njegovom okruženju mogla da mu stane na crtu, kada god sam bila prisutna on bi se povukao. Mi bismo napustile stan i to bi je tako prolazilo - iskrena je Milena.

 

Prokockao 700.000 dinara

Upravo zbog ljubavi prema Zvezdanu, Ana je godinama trpela njegovo ponašanje i tolerisala mu prevare.

- Bilo je tu svega, za šta ja nisam ni znala, pa i kocke. Jeste se odao kocki i porocima, i nije se snašao. On je čovek koji je ugasio nečiji život, ali greškom, iz nehata. Ipak, on nije nikakav opasan kriminalac. Pričalo se da je on „Pink Panter“ - jeste, ali onaj iz crtanog filma. Ana zna svašta o njemu i da je htela sad da ga pošalje na robiju, mogla je. Ani nije bio cilj da uđe u Zadrugu i dovede do njegovog izbacivanja, jer on sutra kad izađe neće imati gde. On je živeo sa Anom, koja je podstanar sa svojom decom, i završio bi na ulici. Zvezdan je i ranije imao druge žene, a istina je da je prokockao 700.000 dinara i bio je u vezi sa devojkom koja radi u kockarnici.

I Anđela je Zvezdanova žrtva

Mišljenje o Anđeli Đuričić Anina kuma je imala i pre veze sa Zvezdanom.

- Ona je dete i nema životno iskustvo. Smatram da ima pravo da živi život iznova kad završi sa Zvezdanom. Zavela su je svetla velikog grada, sve te devojke su principijelne i iz tradicionalnih porodica, pa kad dođu u grad izgube kompas. Nju je zaveo kriminalac koji ulicu nije video, ali njemu treba žena poput Ane koja će ga podržavati i finansirati. Toj maloj bi posle branio šta da oblači i kako da se ponaša, i bila bi njegova žrtva. Žao mi je njenih roditelja. Ona je bila lak plen, jer je Zvezdan strašan manipulator. Strašno je harizmatičan, ali i narcisoidni sociopata i zreo za lečenje.

Sa bivšim je u odličnim odnosima

Ana Ćurčić je pre veze sa Zvezdanom bila u braku u kojem je dobila dvoje dece.

- Život piše romane, i neverovatno je da je Ana ostavila svog supruga zbog Zvezdana. On je ozbiljan gospodin koji brine o svojoj deci, a isto važi i za Zvezdanovu bivšu ženu i njihovu ćerku koje su sjajne. Nejasno mi je kako je uspevao da nađe takve žene, jer ih ne zaslužuje. On treba da bude sa nekom smrdibubom poput njega, koja će da glumi kriminalca kao što i on to radi - rekla je Milena.

Zorica treba da se vrati u svoje selo

Milena ne krije da joj ponašanje mnogih zadrugara nije jasno, pogotovo onih koji pokušavaju da se dodvore Slavniću.

- Nejasna mi je Zorica Marković koja kaže da strašno poštuje lik i delo Zvezdana Slavnića. Ona treba da se vrati u selo iz kojeg je dogmizala i da večno nosi onu traku oko glave. Ne znam o kojem liku i delu ona priča - rekla je Milena.

ISKORISTILA PRILIKU! Anđela prišla Zvezdanu, dok je Ana u Rajskom vrtu! OSTAVLJA MU SKRIVENE PORUKE?!

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading