"UBIO ČOVEKA, UHAPŠEN SA HEROINOM, NAPADAO POLICIJU..." Ovo je kriminalni dosije Zvezdana Slavnića
Foto: MUP

Od gotovo samog ulaska u rijaliti Zvezdan je privukao pažnju na sebe svojom burnom biografijom - veze sa popularnim i kontroverznim pevačicama, ali načinom života i robijaškim stažom.

Naime, mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

Zvezdan Slavnić iz zatvora je izašao pre pet godina. U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je pre dve godine godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Zvezdan je istakao da je Ksenija bila njegova najveća dečačka ljubav.

- Jeste bila najveća dečačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav - istakao je Zvezdan u emisiji "Pretres nedelje".

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Videli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik - rekao je Slavnić.

Zvezdan je javnosti postao poznat kao sin slavnog košarkaša Zvezde, Zorana Moke Slavnića. No, Zvezdan nije krenuo očevim stopama, već je svoj život pokrenuo sasvim drugim tokom, uglavnom kriminalnim zbog čega je većinu godina od početka 2000. godine proveo iza rešetaka.

Moka je nedavno u jednom intervjuu potpuno ogloio dušu i otkrio sve detalje iz privatnog života, kao i kakav odnos ima sa sinom Zvezdanom.

Slavni Moka je čak i zaplakao govoreći o nasledniku i tragediji koja je njegovu porodicu zadesila.

On se prisetio Zvezdanovog odrastanja i ispričao bol koju u sebi nosi jer sa svojim sinom Zvezdanom nije proveo vremena koliko je kao otac trebalo.

- Nisam znao Zvezdana tako, malo smo vremena proveli zajedno proteklih 20 godina. To je jedna tuga. To je bila najveća ljubav između oca i sina, do 14-15-16 godine. Obožavali smo se - rekao je Moka za Kurir.

Slavnić se dotakao i velike porodične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, otkrio je kako se osećao kada mu je sin odlazio u zatvor, a onda se tokom prisećanja se prepustio emocijama i zaplakao.

- Nemoćan sam. Dobijam zakasnele vesti, znao sam da to majka neće moći sve da iskontroliše. To mi je greška života što ga nisam uzeo za sebe. Mogao sam to da uradim i na silu - rekao je Moka Slavnić kroz suze.

HAOS U ZADRUZI Janjuš napravio pometnju u "beloj kući", napao cimerku i uputio joj jezive uvrede

 

Komentari (1)

Loading
Dragoslav

01.02.2023 11:07

Kad oni s ovakvim dosijeima budu dobili odgovarajuci status u drustvu i nikakav u medijima, bicemo normalna drzava.