ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH PARTNERA Miljana udarila na Ivana, on joj uzvratio brutalnim uvredama
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Rezultati zadrugarske ankete su pokazali da  Ivan Marinković zauzima visoko četvrto mesto kao najljubomornija osoba u Beloj kući. 

- Četvrto mesto je Ivan Marinković. Miljana šta misliš zašto je on izglasan? - glasilo je pitanje voditeljke.

- Za mene su glasali u ljubavnom odnosu, a za njega su glasali zbog mene. Ne u ljubavnom odnosu, nego je zarad mene proglašen. Ljubomoran je na moj lik i delo, i svi znaju koliko sam ja prizemna. On dolazi priča o mojim tabelama, računa koja ću biti u ovom rijalitiju. Govorio je da ću ga proganjati, ali mi se on gadi. Ljubomoran je na mene i samo na mene, na moju majku, na moju ljubavnu priču. Ja njega neću uvrediti, a on je tu samo zbog mene - rekla je Miljana Kulić.

Ivan

Printscreen Amidži šou

 

Njegov komentar me ne zanima. Drago mi je što sam bio izglasan za jednog od najšarmantnijeg zadrugara, i tamo sam bio četvrti. Kaže da sam ljubomoran na nečije životne uspehe, a li ne videh te njihove. Jeste da sam jedino ljubomoran na taj konflikt sa Miljanom koji imam. Nisam ljubomoran, ne mogu da budem ljubomoran na osobu koja je takva i razmišlja samo o prvom mestu. Siguran sam u sebe - završio je Ivan Marinković.

"IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI!" Ana Čurčić RAZORILA Zvezdana i Anđelu pred svima, ljubavnica se gušila u suzama, Slavnić se pravdao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading