"JA SAM PAĆENICA, SPREMNA SAM DA ČEKAM KAO KUČE!" Milica izgubila kompas zbog Cara, moli ga za ljubav, dotakla DNO!
Foto: Alo/Printscreen

Milica Veselinović pokupala je da ubedi Filipa Cara da joj da priliku da budu u vezi jer je ona zbog njega spremna da sve istrpi.

- Ti si najgorim devojkama dao pristupa sebi, one koje ne odgovaraju tvojim kodeksima i ja sam najblaža u svemu tome - govorila je Milica.

- Mensur, Golub, Tomović istina da je puno blaže - rekao je Car.

- Ja jesam kvarna prema ljudima koji prema nisu fer, najmanje ja imam pristup prema tebi. Ti meni nisi dao priliku da me pustiš na par dana, pa neka se desi svašta. Neka bude s*ks, ali mogu da kažem da nisam devojka na jednu noć - nastavila je Veselinovićeva.

Printscreen

 

- Šta ćeš da kažeš da nisi devojka na jednu noć nego na četiri? - pitao je Car.

- Ti bi mene degradirao kad bi sa mnom imao s*ks, kao ono prošle godine što si radio sa nekim devojkama. Ti Filipe ne želiš da probaš, ne možeš da znaš dok ne probaš - rekla je ona.

- Ja ne mogu da verujem da se meni desilo ovo sa Aleksandrom i da su mi se probudile emocije. Voleo bih da smo okej i da smo korketni, ali ne bih vezu jer bih nju povredio - govorio je Filip.

- To ne bi funkcionisao, ne bi mogao ti da se ljubiš sa njom, a da vidiš Janjuša i Zvezdana - dodala je ona,

- Milice, nisam za vezu. Mi možemo da se družimo, ali u tom druženju ja mogu da odem negde - nastavio je Filip.

Printscreen

 

- Ja sam paćenica. Ja znam kakva sam, ja zbog veze bih ti tolerisala da budeš korektan sa Aleks, sve dok neku ne izj*bepš. Ja sam spremna da trip kao kuče ispred zgrade, ali da si pored mene. Ja bih pustila da budeš u vezi sa mnom, sve dok ne izj*beš neku. Ja ću kao kuče da čekam - govorila je Milica.

- Kako ti ne razmišljaš da će tebi roditelji to da gledjau? Ja sam muškarac mene je briga, slobodan sam i svestan žena u rijalitiju i ne smem ovde da se zaljubim - govorio je Filip.

- Ti ne želiš da uđeš u nešto što je zdravo - nastavila je ona.

MAJA PONUDILA ZVEZDANU DA SPAVAJU ZAJEDNO Njegova reakcija je RAZOČARALA, a onda ŠOKIRAO izjavom o Anđeli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading