PREOKRET, Zvedan rešio da ostavi Anđelu i priznao da je Ana deo njega " NE ŽELIM NIKAKVU KOMUNIKACIJU SA TOBOM"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić je preležala dan u izolaciji, a zatim joj se pridružio Zvezdan Slavnić i saopštio joj da je odlučio da naprave petomesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitija jer mu je nepriajtno da ima bilo kakve odnose, poljupce i zagrljaje pred bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Razmišljao sam i odlučio da se povučem. Biće provokacije sa njene strane i prema tebi i prema sebi i ja ne želim nikome, ni sebi, ni tebi, ni njoj da napravim problem. Ako me voliš kako kažeš da me voliš, volećeš me i za pet meseci kad izađemo odavde. Ja ne zanm kako ću raditi bilo šta ako mi je tu neko sa kim sam bio 15 godina. Nije to neka odavde iz kuće od 15 dana, pa kako da se sa tobom grlim, ljubim i ne znam šta. Napolju i ovde je drugačije, ako me shvataš. Ne želim da te isključim i da se povučem, jednostavno ako se ne povučem da sam sebi napravim u glavi normalno, neću napraviti ni sebi, ni nikome. Ne vidim drugačiji način. Iz poštovanja ne moram bar da joj natrljavam dalje, kakva god da je. To moje i tvoje da se utrljava njoj nije okej, niko od nas nije dobro sad. Ako svo troje odemo u ludaru, nema svrhe. Ne ograđujem se i ne bežim od tebe. Sa Anom bi mi bilo drago da popričam i da sve bude normalno koliko može, ali bar da ne bude nenormalno. Apsolutno se sekund, deteta mi mog, nisam igrao sa tobom, niti se igram. Meni je samo pet meseci jako dugo, može da se desi sto pedeset loših stvari, a na tebe apsolutno gledma, jer ako ona bude gledala nas kako se grlimo, ljubimo, šetamo, ne može sama ona sa tim da izađe i da izađe na dobro. Gledam da spasem sebe, tebe i nju od problema jer ste vi tri osobe koje ja... - rekao je Zvezdan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Nema šta, to je tvoja odluka i ja se slažem - rekla je Anđela.

-Odgovori mi, malo nije noramlno samo okej da kažeš. Šta ti misliš? - pitao je Zvezdan

-Da si u pravu, verovatno si u pravu - rekla je Anđela.

-Mi smo pričali, mirili se nešto, ona mi je rekla kako se osećala, da sam ispao pi*ka, da sam trebao da pobegnem kad sam to osetio, ali sam se ja zavozao i zaboravio. Šta mogu da joj kažem, ona je izbacila taj deo sebe, ustala i otišla. Ja njoj u očima vidim šta je, pakao je prošla i plakala pet meseci - rekao je Zvezdan.

-Svakako bih ja ustao i rekao na nominacijama,da ne budem eto. Da kažem svima pošto mi prilaze, ona je veliki deo mene i tražiću da se prema njoj ponašaju kao prema meni, da se ne ustežu jer je ona jako dobar drug i jako dobar čovek. Ja iskreno brinem za svo troje. Neću uopšte da pomislim da dođe do toga da se pobijete vas dve, a da provociramo nekoga ko je u pravu, ne ide. Šta god da sam uradio, ona je u pravu. Ponavljam, ne odlazim od tebe. Ja i ti ćemo nastaviti našu priču kad izađemo. Ovo je sad takav trenutak, ona će ostati ovde kao takmičar - rekao je Zvezdan.

-Nemam šta da ti kažem, poštovaću tvoju odluku - rekla je Anđela.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ali ne deliš moje mišljenje - rekao je Zvezdan.

-Slažem se da nije lepo da joj priredimo da uživo gleda ono što je preko televizora gledala. Jasno mi je šta pričaš i da je odluka totalno ispravna i zbog toga ću je poštovati. Najbolje je da ti i ja uopšte nemamo komunikaciju, osim za stolom kad moramo - rekla je Anđela.

-Ti ne možeš da izdržiš pet meseci? - pitao je Zvezdan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Nije u tome poenta - rekla je Anđela.

-Ne možeš? - pitao je Zvezdan

-U ovoj kući sa tobom ne, iskreno ne znam kako. Jako teško ću živeti sa tobom i njom ovde. Želim kući, ne želim sebi ove stvari u životu jer se ne osećam dobro - rekla je Anđela.

Aleksandra urlala na Cara zbog monstruoznih reči, Svim snagama se pravdao "NEKA MI PO*UŠE SVI KOJI PIŠU ČESTITKE"

Komentari (0)

Loading