"ZABRINULA SAM SE, NE BI MI BILO SVEJEDNO DA ODE" Aleks priznala da ne želi da Car napusti Zadrugu: PROGOVORILA O POMIRENJU
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" prikazano je kako se Aleksandra Nikolić brine za Filipa Cara.

-Ja sam Maji rekla da se povuče iz svega toga. Miljana misli da ga volim, ne ne volim ga, ali ne bi mi bilo svejedno da ode. Između nas ništa neće biti. Bivši mi je momak, meni nekad bude žao, bude mi žao i Maje. Ja sam rekla kako jeste, bolje je biti iskren. Da, zabrinula sam se, nije ljubav. Ne mogu da volim čoveka koji mi je rekao onakve stvari. Ja biram odnos kakav će biti sa njim, kad ću da spustim loptu i da li ću da ga iznerviram da uđe u raspravu sa mnom. Sve je do mene. Ja želim da se Maja i on odvoje jedno od drugog jer ne treba da se takve situacije dešavaju. Sa tobom nemma potrebu da pričam, ne zaslužuješ ni dobar dan - pričala je Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ti si mene i indirektno ponudila da jedem - dodao je Car.

-Nisam, bacila sam foru Bokiju, kao što i on baca fore drugima. Jesam se zabrinula, ali to nije ljubav. Želim mu sve najbolje u životu, ali što dalje od mene - govorila je ona,

-Zanimljivija mi je njena reakcija, a još zanimljivija rekacija ljudi. Aleksandra nije neko ko se vodi svojim mišljenjem nego neko na koga utiču tuđa mišljenja - rekao je Car.

-On misli da bih se ja pomirila sa njim, ali mi ne daju Zorica i Mića. Maja mi je rekla da će on na sentiš da spusti loptu kod mene da bi dokazao Zorici i Mići da nije kako oni kažu - poručila je Aleks.

 

Komentari (0)

Loading