"VEĆI SAM MUŠKARAC OD NJIH" Maja okrenula list, definitivno stavila tačku na odnos sa Care, PA SE JAVNO OBRATILA MILICI I ALEKS
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sledeći prilog koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka" bio je trenutak kad je Milica Veselinović jecala u pušionici jer se plašila da će Filip Car pobeći iz "Zadruge".

-Ja ne verujem nikome. Čuo sam da se Aleksandra raspitivala, Milica plakala, ova koja kaže da me voli kao Boga me je i poslala. Ne verujem nikome otkako sam i sebe uhvatio u leži. Svakako mi je drago, ne mogu da kažem da mi ne imponuje. Žao mi je što plače, ali mi je drag. Ona mene poštuje i kad nisam pokazivao poštovanje ili je komentarisao na drugačiji način. Pokazala je veće poštovanje prema meni nego što je možda prema momku prošle godine ili Marku - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Shvatila sam da sam neko ko ima kodekse, iako sam žena. U dubini duše sam veći muškarac od njih. Mislim da sam ukapirala neke stvari i ne ide mi uz današnji stajling jer sam neke stvari sebi previše dopustila. Mnogo više vredim od onoga što sam sebi dopustila. Ne želim sebe da svrstavam u koš sa ovim stvarima. Neću da se osvrćem na Anine uvrde jer je nesrećna. Nesrećna je u ljubavi koju Marko ne uzvraća, BIlal je mene izabrao za devojku i sve vas odj*bao. Ona je bila sa Bilalom, rasturila sam to za dva i po minuta - pričala je Maja.

Rasturirala je Anita, zbog nje sam ga ostavila - dodala je Ana.

-Neću vređati Milicu, ni bilo koju. Devojke mogu da rade šta žele, sa njim neću imati komunikaciju - rekla je Maja.

-Najavljuješ staru Maju? - pitala je Ivana Šopić.

-Staru Maju. Sebi sam dozvolila stvari koje se nepotrebne, ja sam veliki egomanijak. Kome ja da se dokazujem? Ako se nisam dokazala sa ovih pet godine... Svako ide gde mu je bolje. Mislim da svaka krpa uvek nađe zakrpu i ja nisam deo cele te priče. Neću da pravim scene, devojke imate slobodu. Rijaliti tek počinje - rekla je Maja.

ŠA SAZNAO DA JE TARA TRUDNA Evo kako je reper reagovao kada je čuo da će se Simova uskoro udati

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading