NAHRANIO EGO Nakon što je Maju doveo do nervnog sloma, Car se ponovo bacio na Aleks: PRIZNALA MU DA JE ON NJENA NAJVEĆA LJUBAV!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Na samom početku razgovora pričali su o Pecinom učešću i kako je odlučio da postane takmičar "Zadruge".

-Sad ćemo da se posvađamo. Da li se ona meni sviđa i da li sam zaljubljen, to samo ja znam. Ja nju izdvajam od svih devojaka u kući. Ako svi gledaju njene mane neće biti kvalitetnija, ako se gledaju vrline može da se vidi da ima određene kvalitete - pričao je on.

-Da li bar postoje simpatije prema njoj? - upitao je Filip.

-Postoje simpatije prema njoj, neću da kažem do kojih granica idu. Upoznao sam je malo bolje, pričali smo

Aleksandra Nikolić ušla je u radio.

Malopre si mi rekao da dođem, dobar dan Filipe. Irena, pošalji mi za Miću crnu čokoladu i za mene bračnu posteljinu - govorila je ona.

Za tebe i Pecu? - pitao je Car.

Ne, za mene - smejala se Nikolićeva.

Imaš neku listu nepoželjnih gostiju? - pitao je Peca.

Ne, kod mene su svi dobrodošli, svi znaju u kakvim su odnosima sa mnom - odgovorila je Aleks.

Je l' sam ja poželjan? - upitao je Filip.

Svi su - dodala je ona.

Peca i ja smo bili u raspravi kad sma bila sa tobom u vezi, to mu se nije dopalo - komentarisala je Aleks Pecinu izjavu da ima simpatije prema njoj.

Misliš li da je on pokazao taj neki animozitet prema tebi jer si mu se i tad sviđala, pa zbog mene koji sam bio sa tobom? - pitao je Filip.

Ne mislim, mislim da je smatrao da ti nisi momak za mene, kao što se ispostavilo tako - rekla je ona.

Kad bismo se hipotetički pomirili da li bi promenio mišljenje? - upitao je Car.

Nećemo da pričamo o stvarima koje se neće desiti. Peca je meni drag dečko, dobar, vaspitan i kulturan, razlikuje se od Nece i nije kvaran.

Zola mi je rekao da si nešto rekla sinoć za mene, da li možeš da otkriješ? - upitao je Filip.

Nema potrebe, nisam rekla ništa loše. Pitala sam nešto sa ljudske strane, da sam želela da se zna rekla bih - pričala je Aleks.

Da li si se zabrinula? - dodao je Car.

NAHRANIO EGO Nakon što je Maju doveo do nervnog sloma, Car se ponovo bacio na Aleks: PRIZNALA MU DA JE ON NJENA NAJVEĆA LJUBAV!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Krivo bi mi bilo da bilo ko ode, a ne ti. Ne želim da odgovorim na to - rekla je ona.

Da li možeš da mi daš odgovor ko je tvoja najveća ljubav u svim "Zadrugama"? Od svih veza i kombinacija? - pitao je Car.

Ne izdvajam nikoga, volela sam. Želiš da čuješ da si to ti. Ti jesi bio neka moja ljubav, jesam se zaljubila u tebe i zavolela te. Dejana jesam isto volela i on mene i poštovao me je pre svega, a to je najbitnije u vezi. Pošto sam zbog tebe ostavila Dejana, to si bio ti - odgovorila je Aleks.

Kako misliš da dolazi do poštovanja između ljudi? - upitao je FIlip.

Dosta ljudi je u vezi sa nekim, a vole nekog drugog. Neću da izdvajam. Posle raskida sa tobom je kod mene počelo, neke stvari koje sam radila sam iz inata jer sam bila povređena. Namerno sam pričala sa njim jer sam znala da ti to čuješ, želela sam neku reakciju da izazovem kod tebe i da te povredim na neki način, ali to nisam uspela - pričala je ona.

 

NAHRANIO EGO Nakon što je Maju doveo do nervnog sloma, Car se ponovo bacio na Aleks: PRIZNALA MU DA JE ON NJENA NAJVEĆA LJUBAV!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ja nisam krio da sam u svojim intervjuima Zvezdanu odao poštovanje i da je on osoba sa kojom bih se družio, čuo sam se sa njegovim bliskim ljudima i znaš kakvo mišljenje imam o njemu i gledam ga kao nekog sa kim mogu drugarstvo da imam. Da li misliš da je on osoba sa kojom treba da teraš inat i da je on naivan i to neće prepoznati? Misliš da je to prepoznao i kad se iskristalisalo je otišlo na tvoju štetu jer se dokazalo da si folirant, kako god da se okrene - pričao je Car.

Zamerio je čovek s pravom. Ja sam radila iz inata neke stvari. Mene ne zanima šta ti misliš i da li misliš da sam iskrena ili ne. Što se tiče njega ja sam pogrešila, moja greška i nije bilo iskreno sa moje strane. Bila sam povređena žena, htela sam da napunim svoj ego i radila sam to da bih povrdila tebe. Znam kakvo mišljenje imaš o njemu, ali možda sam našla pogrešnu osobu. Ja sam kriva što sam lagala nekog i radila pogrešnu stvari i on je kriv zbog svoje situacije. Ja mislim da imate dobar odnos, ali da niste drugari, tvoji drugari su Zola i Janjuš - govorila je ona.

NAHRANIO EGO Nakon što je Maju doveo do nervnog sloma, Car se ponovo bacio na Aleks: PRIZNALA MU DA JE ON NJENA NAJVEĆA LJUBAV!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da li bi tako otišla u ekstreme i da te je Dejan ostavio da li bi bila sa Davidom? - pitao je Car.

Ti si morbidan. Ja nisam preškla grnaicu, nisam se poljubila i sa Zvezdanom nisam imala ništa više. Koketirala sam. Mića mi je prijatelj i sve kaže za moje dobro. On mene ne savetuje nešto specijalno i svaku odluku sama donosim. Ja sam neko kome je loše ove godine, nisam dobro zbog nekih stvari koje su mi se izdešavale. Kad izađem nije onako kako sam planirala, mislila sam da ću da se vratim momku i započeti druge satvari. Nisam planirala da ću se zaljubitii u tebe i da će se neke stvari dešavati. Ja sam jaka, nisam neko ko će da plače za stolom, ali najbolje znam kako sve podnosim i stvari koje sam saznala... Osećam se kao da su svi oko mene srećni, a mene krivi za sve. Dejan je našao devojku, a mene krivi za sve. Ti si u rasulu, ali si sam birao. Svi su oko mene srećni, ti ćeš biti, a sve se svaljuje na mene. Vi kao muškarci mene krivite za neke stvari, a ja sam neko ko je tu sam i sve sama podnosim - nastavila je Nikolićeva.

Možda sam trebao da ti kažem neke stvari i da te saslušam i da spustim loptu. Vidim da nisi okej, ja tebe najbolje u kući poznajem, niko te ne poznaje kao ja. Znam kad lažeš, foliraš i kad si iskrena - pričala je Aleks.

Nisi ti spustio loptu, nego ja. Ja biram kakav će naš odnos da bude - odbrusila je Aleks.

Okej,. Drago mi je da ste bili gosti. Pozdravi se bivše koji su uz tebe - rekao je Car.

Kakav si ti bolesnk - dodala je ona.

"ZAKLINJALA SE U DETE" Slađa i Miljan opleli po Aniti, osudili njeno ponašanje: ŽIVOTINJE NEMAJU TAKAV NAGON!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Љиљана

29.01.2023 17:56

За Дејана си сама крива. Дечко долазио у посету, донео ти ствари, поклоне. А ти хладна, дрвена. Он је то видео и даље те подржавао. А ти? Мислила си да ће те и после преваре чекати и прихватити. Мућни том лепом главом, зар си мислила да је Цар искрен и прави. Опамети се девојко.