OPET PODIVLJALA Maja po starom, zaletela se ka prozoru dok ju je Car molio "ŠTO MI OVO RADIŠ"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković odlučila je da na još jedan bizaran način skrene pažnju Filipu Caru, te se zaletela i pokušala da razlupa prozor.

OPET PODIVLJALA Maja po starom, zaletela se ka prozoru dok ju je Car molio

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Što mi ovo radiš? - govorila je Maja.

-Što ovo radiš ti? Obuj papuče, sedi sa mnom, lezi sa mnom. Ne znam šta da kažem više - upitao je Car.

-Što mi radi š to? - vikala je Maja.

Njeno ponašanje su osudli svi zadrugari koji su se našli kraj njih. Obezbeđenje je uletelo i pokušalo da smiri Maju, ali im nije polazilo za rukom.

MARKO NE MOŽE VIŠE DA PODNESE SANJINE LJUBOMORNE SCENE "Ku**etino jedna ista si kao i ona"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nada

26.01.2023 11:03

Histericne a usput razmazene i bezobrazne osobe samo ignorisati!Nikada nebi to cinila ako nema publiku.Car je posle tog cina trebao da se skloni i ne obraca paznju.Samo da je rekao,lomi,udaraj,ubi se ako hoces,ti nisi moja briga,imas obezbedjenje,imas produkciju,imas oca,mene neces maltretirati,smirila bi se i bez lekova.Ovako kada se svi pored obezbedjenja unezvereno vrte oko nje,oni hrane tu njenu histeriju i svaki sledeci put ce biti jos i gore.

B64

26.01.2023 11:07

Dala baba dinar da udje u kolo a daje dva da izadje... Filip je odlicno znao kakva je Maja i uprkos protivljenju svoje porodice i sam se drzao u pocetku tog stava da mu ne treba luda Maja on ostavlja jednu devojku i ulazi sa njom u odnos.Eee sto bi sada hteo? Heftaj se i uzivaj sto si trazio to si i dobio. Nije Maja kriva. Kriv je Filip Car koji je ponizava a ujedno daje joj nadu pa je grli, ljubi i sta sve ne? Uzivaj brate sa ludacom.

Irena

26.01.2023 11:23

I sutra će biti voditeljka na tv pinku.