"VIDI SE KOLIKO IMA GODINA, IZGLEDA KAO KONJ!" Bivša Zadrugarka DOKUSURILA Zvezdana Slavnića, a onda potkačila Anđelu, otkrila ŠOK DETALJ o Filipu Caru!
Foto: Alo/Printscreen

Voditelji Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković večeras su u emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED televoziji, ugostili bivšu zadrugarku Martinu Petrović. Ona je na samom početku emisije komentarisala ljubavne turbulencije koje prave Marko Janjušević Janjuš i Filip Car.

- Ne znam sa kim je ušao u priču. Mislim da Ana nije njegov tip devojke. Mislim da sa Aleks misli da može da bude nekog problema i da neće da se meša u priču između Zvezdana i Aleks, video je da ide na dva fronta. Deluje mi u ovoj i prošloj sezoni da beši od vatrenih tema - govorila je Marina.

- Da li misliš da će Car izaći iz odnosa sa Majom? - upitao je Kendi

Printscreen

 

- Ja ne znam šta je sa Carem, rekao je da neće ući u odnos sa Majom i delovao mi je sitrajno. Što se tiče Cara znala sam da od odnosa sa Aleks nema ništa, jer on je pred ulazak komentarisao Aleks negativno, to sam baš ispratila. Čim čujete da FIlip nekog ne gotivi znate da nema ništa ozbiljno. Maji neće da da previše veliku slobodu da ne bi dolazilo do situacija kao prošle godine. Ima neke usluge od nje, pa je verovatno ubog toga. Prija mu ovako fizički - nastavila je Petrovićeva.

- Kad si se čula sa Carem da li si ti se poveravao u nekim situacijama? - pitala je Sanja.

- Nije, čuli smo se ovako, šta ćeš, da li ćeš ulaziti u "Zadrugu" i komentarisali "Zadrugu 6" - priznala je Martina.

- Dosta stvari nismo očekivali od Anđele, menjaju neke razne poze. Dozvoila je sebi da stupi u vezu sa nekim ko je zauzet, pa da ima i odnose. Kako komentarišeš Anđelu i Zvezdana? - upitao je Kendi.

- Anđela je neko sa kim sam se družila i bila jako bliska. Vidi se da se jako zaljubila, znam da prepoznam i pričala sam joj da joj je Mateja samo ego. Ona je bila najlepša, najmoralnija i taj ego koji radi u njoj, kao najlepša je svi hoće sa njom, a Mateja neće. BIlo je očigledno i kad joj se svideo Anđelo. Videla sam po reakcijama da je nju najviše bolelo što on nije želeo da bude sa njom. Sa Zvezdanom ne postoji ego, zgazila je sve. Ja nju ne znam od spolja, ali što se tiče Zvezdana i nje... On je jedan gad, nadala sam se da neće sa tim zgužvanim da uđe u odnos. Ona je lepa kao lutka, a njemu se vidi koliko godina ima. Želim da budem blaga, ali on meni izgleda kao konj. Znamo čime se bavio, više je bio u zatvoru nego napolju i nadala sam se da neće da se uvali u tu priču. Meni je prvi put bilo žao nje kad je spavala sa njim, on kao da je hteo da se povuče, a ona kao da je uradila da ga ne bi izgubila. Osetio je da može da manipuliše. Kad bi Aleks htela da uđe u odnos, on bi automatski šutnuo Anđelu. On bi zaboravio Anđelu i bio sa Aleks, mislim da bi i Aleks bila sa njim. Pre odnosa sa Carem su se videli pogledi i smeškanje, Aleks to ne zna da sakrije. Ona čeka da bude čist teren i da ne povredi Anđelu, jer one su valjda dobre. Zvezdan se iskompleksirao jer ga je Anđela odbila. Ne mislim da on igra, ali mislim da je paćenik. Kad je krenulo sve sa Aleks delovalo mi je da mu se dopada više taj tip devojke od Anđele. Ona se ponaša starije za svoje godine - govorila je Martina.

Printscreen

 

- Pošto se zna da će Ana ući, šta očekuješ? - upitala je Sanja Stanković.

- Mislim da će biti haos i da će Anđela i Zvezdan pasti. Mislim da oni to podsvesno učekuju. Setila sam se za stolom kad nije krenula još jedna emisija i on je nekome šapnuo: "Šta ako uđe Ana?", nekako uplašeno. Sve da je očekuje ili ne mislim da muškarac koji je nju prevario mora da ćuti i da se povuče. Kako može sa Aleks i sa Anđelom, sa njom ne može - odgovorila je Martina.

NEZASITA DALILA DRAGOJEVIĆ! Iako zarađuje nedeljno 15.000 evra na Tik toku, sada ima NEVEROVATAN ZAHTEV ZA PRATIOCE: Zgrozila sve, obrušili se na nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading