FILIP NASRNUO NA MAJU ZBOG ZADATKA SA JANJUŠEM Vređao je i ponižavao na najgori mogući način, Marinkovićeva se otrgla kontroli!
Foto: Alo/Printscreen

Filip Car je pobesneo rano jutros, pa počeo da ucenjuje Maju Marinković da mora da uradi zadatak sa Janjušem, koji je ranije predložio i njoj i njemu.

- Ako ne odradiš zadatak sa Janjušem, ja ću da tražim zadatak sa Milicom - rekao je Filip

- Ja ne mogu, ja nemam živce za ovo! - urlala je Maja.

- Evo, pošto neće, Drvo, zovi me. Ja znam da će Aleksandra da uradi sa mnom, otići će na Mesec sa mnom, garantujem. Ja sam video da bi ti uradila, sad ćeš da uradi, jer te ja ucenjujem. A moraće i Janjuš, jer će biti kažnjen - dodao je Car.

- Nemojte, ja sa Majom neću nikakve zadatke - rekao je Janjuš.

Printscreen

 

- Onda si ti kukavica. Uvedite mi sve bivše da ja radim. Njemu ću da kažem da neću da pričam sa njim, a tebi ću da j*bem na tvoje oči. Evo, direktno ucenjujem, jer ja znam tebe, malog smrdljivog ološa - nastavio je Filip.

- Ja sam rekla da bih zbog Takijevog spota! - pravdala se Maja.

- Sad ćeš da radiš, trebalo je da kažeš da te boli k*rac. Sad ćeš da radiš zadatak da se penješ Janjušu na glavu, molićeš Bebicu da mu isp*šiš k*rac. Nikad me u igri niko nije nadigrao! - besneo je Filip.

- Ti se iživljavaš! - kukala je Marinkovićeva.

- Što se svađate? - pitala je Slađa.

- Ne znam šta je sa njim, Zezali smo se ovde. Mene niko ne interesuje, volim te - dodala je Maja.

- Ako neće da te j*be onaj ko te voli, ti ćeš da se izj*beš sa nekim ko te ne voli. Tako si onu noć sa Čorbom. Ja ti znam DNK. Znam ti gustoću kostiju. Sa mnom moraš da znaš da nema zezancije, bila je srpdnja. Ja tebe ne voli, volim samo sebe. A ti svoju boleštinu pravdaš ljubavlju. Jeste videli za koliko je Bilala ostavila, a plakala za njim? Kad si lagala, tad ili sad? Kad si lažov? Ili si Đepeto ili si Pinokio? - besneo je Car.

Printscreen

 

- Sve sam ti rekla, rekla sam njemu kad si ušao da ne mogu da imam odnos sa njim - dodala je Marinkovićeva.

- A kako si se k*rala sa njim, a volela si me. Nisi iskrena. Tako si meni plakala, a uveče se j*bala sa drugim (Čorbom). To si ti. Tako si i Janjušu uradila. Evo, od sad svaka riba može da dođe u rehab, samo ona ne - nastavio je Filip.

- Nećeš me diskvalifikovati. Zašto me napadaš? Čemu ova agresija odjednom - pitala je Maja.

- Evo, pre bih oženio Milicu i naopravio joj troje dece, nego sa tobom legao, takva je situacija! Svako ima svojih pet minuta. Ja ih kod mnogih nisam iskoristio - dodao je Car.

- Iskoristi ih - rekla je Marinkovićeva.

"SPAVALA JE SA SVOJIM ZETOM" Filip izneo brutalne optužbe na račun Aleksandre Nikolić: TVRDI DA JE BILA INTIMNA SA MUŽEM SVOJE SESTRE

Komentari (0)

Loading