JANJUŠ ŽELI DA SE POMIRI SA MAJOM MARINKOVIĆ? Šokirao izjavom nakon njenog brutalnog okršaja sa Filipom, spomenuo i Bilala!
Foto: Alo/Printscreen

Rano jutros je došlo do ogromnog sukoba Maje Marinković i Filipa Cara, kada je on izbacio iz rehaba, a potom je ona udarala glavom, te je izvedena iz Zadruge.

Navodno je haos počeo jer je Filip pomenuo Majinu drugaricu Tijanu Ajfon, koja se nedavno oglasila za medije i nije imala lepe reči za Cara.

Jutros je Mikica Bojanić prepričavao Ivanu Marinkoviću i Marku Janjuševiću ceo sukob, a reakcija Janjuša je šokirala gledaoce.

JANJUŠ ŽELI DA SE POMIRI SA MAJOM MARINKOVIĆ? Šokirao izjavom nakon njenog brutalnog okršaja sa Filipom, spomenuo i Bilala!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sedimo i na šolji Tijana Ajfon i Maja. On meni počeo da priča da je ona iz čista mira počela da pljuje Cara, kao neki mangup. I ona skoči i kao: "Šta ti meni drugaricu?" i kaže joj da stane da ne bi on počeo da priča. I ona opet, ja joj kažem: "Majo, dobro je", ona na mene. Treći put, onda joj se približio na čelo: "Rekao sam ti da ideš od mene", pa je pljunuo, onda posle je ona bacila na njega ono - rekao je Mikica.

- Ako je onda to rijaliti, je**m ti - rekao je Ivan.

- To je tek početak, al je**ga - rekao je Peca.

- Svi se vi znate, sve je to okej, ali ja sada kada gledam šta je ona radila Bilalu ničim izazvano, šta ona radi sada? - rekao je Marinković.

- Da ti kažem ja sad jednu stvar, ona meni sada nije kriva, ni kod ovog, ni kod Bilala - rekao je Janjuš.

- Kod Bilala jeste - rekao je Ivan.

- Gledao si, videli su šta je... - dodao je Janjuš.

FILIP CAR KRVNIČKI NASRNUO NA MALOLETNICU I PLJUNUO JE Objavljen užasan snimak agresivnog ponašanja, gledaoci ZGROŽENI (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Samja

23.01.2023 15:32

Tačno, nije Maja kriva ovog puta nego Carevo ludilio Izgoreo je od besa i ljubomore kad je čuo Alexine procente i podrčku gledalaca. Zatim. Zvezdsn bi hteo da bude sa Alex, Mića i Zorica štite Alex.,E pa, sve to je uzdrmalo Cara i proradila jepoznata zavist i ljubomora, proradio je mjegov bezobrazluk i divljaštvo te se slomilo na Maji. Sad sledi serija njegovih monologa i pravdanja od pola sata. Ubija gledaoce jer ponavlja jedno te isto a voditelji ne umeju to prekinuti i skratiti..