MILJANA SE HVALILA DA JE BIZNISMEN I DA GRADI STANOVE Razotkriven BEBICA, evo čime se zapravo BAVI, prava istina je ŠOKANTNA!
Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica, aktuleni učesnik Zadruge 6, često je tema komentarisanja kada je njegov privatni život u pitanju, što zbog svoje misterioznosti, s druge strane i turbulentnih porodičnih odnosa i povezivanja sa kriminalnim radnjama, a često se dovodi u pitanje čime se on zapravo bavi.

Miljana je svojevemeno istakla kako je njen dečko uspešni biznismen koji u svom vlasništvu ima čak sedam stanova, kao i da gradi zgrade.

Printscreen

 

Ipak, kako su beogradski mediji nedavno saznali, prava istina je da je Nenad navodno zapravo serviser klima-uređaja u jednom servisu u Beogradu. O tome svedoči i činjenica da su kamere emisije "Paparaco lov" još na početku njihovog zabavljanja snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u pikapu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

 

Komentari (2)

Loading
kobra

23.01.2023 10:06

Pazi ovo..."u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.."

Ezra

23.01.2023 10:36

Ovom gradnjom se bavi svaka susa, prvo rasiris noge, a posle rasiris buznis, ova moja tek sad sjontala da he mogla da uzuma pare