MILJANA SE HVALILA DA JE BIZNISMEN I DA GRADI STANOVE Razotkriven BEBICA, evo čime se zapravo BAVI, prava istina je ŠOKANTNA!
Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica, aktuleni učesnik Zadruge 6, često je tema komentarisanja kada je njegov privatni život u pitanju, što zbog svoje misterioznosti, s druge strane i turbulentnih porodičnih odnosa i povezivanja sa kriminalnim radnjama, a često se dovodi u pitanje čime se on zapravo bavi.

Miljana je svojevemeno istakla kako je njen dečko uspešni biznismen koji u svom vlasništvu ima čak sedam stanova, kao i da gradi zgrade.

MILJANA SE HVALILA DA JE BIZNISMEN I DA GRADI STANOVE Razotkriven BEBICA, evo čime se zapravo BAVI, prava istina je ŠOKANTNA!

Printscreen

 

Ipak, kako su beogradski mediji nedavno saznali, prava istina je da je Nenad navodno zapravo serviser klima-uređaja u jednom servisu u Beogradu. O tome svedoči i činjenica da su kamere emisije "Paparaco lov" još na početku njihovog zabavljanja snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u pikapu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
kobra

23.01.2023 10:06

Pazi ovo..."u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.."

Ezra

23.01.2023 10:36

Ovom gradnjom se bavi svaka susa, prvo rasiris noge, a posle rasiris buznis, ova moja tek sad sjontala da he mogla da uzuma pare