EVO KADA SE BILAL BRAJLOVIĆ VRAĆA U ZADRUGU Ne krije uzbuđenje, spreman da se suoči sa Majom i reši neraščišćene račune!
Foto: Alo/Printscreen

Rijalitii učesnik Bilal Brajlović je pre izvesnog vremena napustio "Zadrugu" zbog povrede noge koju je zadobio padom, a onda i intrevencije koju je imao.

Ipak, po svemu sudeći, bivši dečko Maje Marinković će se uskoro ponovo useliti na imanje u Šimanovcima.

Printscreen

 

Brajlović ne krije da jedva čeka svoj povratak među zadrugare, a poseban komentar imao je na najaktuelniju situaciju trenutno, a to je veza Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Zvezdan je momak sa asfalta i ima velike kodekse koje poštuje i nikada nikome ne bi tako nešto uradio, jer ima kodekse. A s druge strane imamo visokomoralnu Anđelu koja može biti uzor mladim devojkama... E sad, šta oni to rade tamo nije nikome za primer, ne znam baš koja je razlika u godinama, možda je ona tu godište njegove ćerke...- rekao je Bilal i dodao:

Printscreen

 

- Žena ga je čekala 15 godina dok je bio i u zatvoru, katastrofa! Voleo bih da sam sad unutra da mu kažem sve ovo u lice, jer vidim da niko tamo ne sme ništa da mu kaže. Jedva čekam da uđem - završio je ironično Brajlović.

STRAVIČNA SAZNANJA O BEBICI Primoravao Miljanu da uzima novac od KAMATAŠA, maksimalno iskorišćavao Kuliće, Marijana reakcija ŠOKIRALA SVE

Komentari (0)

Loading