TUČA U ZADRUZI! Milica Veselinović skočila na Maju Marinković, FILIP POKUŠAVAO DA RAZDVOJI SVOJE DEVOJKE!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je Maja Marinković videla klip na kom Filip Car krišom priča sa Milicom Veselinović došlo je do sukoba u "beloj kući".

-Ja sam otišla da se istuširam, a on je rekao da će biti fini. Mikicu treba da bude sramota. Filip ne može bez mene, to je za njega sprdnja, ali on opet ide ka meni. One su za mene smešna priča, moje mesto je tu gde jeste, kraj njega - rekla je Maja.

-Filip nije zauzet muškarac, ja sa njim mogu da se igram kako je želim, ja mogu da sednem kraj Filipa, i da se zezam sa njim, a sada ne mogu jer ona meni stalno dobacuje - rekla je Milica.

-Što misliš da si trudna? - upitala je Ivana.

-Meni kasni, ali ne verujem da sam trudna. Sa Filipom sam imala rizičan odnos na Božić. Možda je sve u redu, ali ko zna. Sa Bilalom nisam imala rizičan odnos, kao sa Filipom - rekla je Maja.

-Mikice ti si podržao Filipa a ne svoju ćerku, ona je tebi tražila, citiram, da držiš ku*ve dalje od njega - upitala je Ivana.

-Nije istina - rekoa je Mikica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja sam rekao da se sklone, one su pojurile da se pozdrave, a onda su otišle. Ona je molila Boga na Bogojavljenje da je trudna - rekao je Car.

-Nemoj da se Taki moj nervira, sve je super - dodala je Maja.

-Car i Milica su se dogovorili da imaju razgovor u kazinu,a Mikica i Car su dobacili meni i Milici kao evo ih Milka i Nutela - rekla je Anita.

-Meni je smešno što maja hvata na trudnoću, ne bi me čudilo da stavi neko ćebe na stomak - dodao je Car.

-Ovde niko ne zna da li je Car ozbiljan sa Milicom, ali stalno joj dobacuje - komentarisala je Palčica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Neka krava namesti posteljinu za kraljicu - dodala je Maja.

-Kraljice meni veza kao tvoja nije potrebna da me lik ne porizna za devojku, a ja ga hvata na trudnoću - rekla je Milica.

-Meni nije jasno što Car ne trpi prošlost od Aleks, a trpi Maju, svi zanmo šta je radila, nije to bilo divno i bajno šta je radila. Od Janjuša, do muža najbolje drugarice. Filip meni nikada nije rekao marš, kao njoj, on meni dobacuje, a mene nikada nije uvredio kao nju. E sada ću ja da sednem kraj Filipa, a ona mene konstntno vređa - rekla je Maja.

-Mrš krmačo - rekla je Maja, a onda je Milica sela kraj Cara.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nemoj da ga štišaš Majo, je l treba da tr vređam trudnu - rekla je Milica kada ju je Maja pljunila, pa su se sukobili da je reagovalo i obezbeđenje.

TAJ FUDBALER ME JE MUVAO Aleks otvorila dušu Bojanu, pa mu rekla šokantne stvari iz intimnog života

 

Komentari (2)

Loading
Krle

20.01.2023 09:59

Eeee Milice kud joj nisi razbila to odvratno zubalo, da sve zube proguta, ološ i dr.....ina ogavna. Dokle će uvoditi ovu NIMFOMANKU, proglasila se za kraljicu , da ali kraljica prostitucije sa ajfonkom i Anom Korać!!!!! Gaborka i zlo.

Dragan Niš

20.01.2023 11:45

Što je ne pusti Filip, pojela bi Milka ovu dronfulju za doručak !!