"ZVEZDANOVA ŽENA DOGOVARA ULAZAK U RIJALITI, ANĐELA ĆE PUĆI" Šokantna saznanja drmaju tok dešavanja u Zadruzi, a evo šta će biti sa Kulićima!
Foto: Printscreen

Pevačica, rijaliti učesnica i astrolog Vesna Rivas prokomentarisala je aktuelna dešavanja u rijalitiju "Zadruga 6". Vesna se dotakla odnosa najkontraverznijeg para Zvezdana i Anđele Đuričić.

- Zvezdan je rekao da bi on trebalo na njoj da radi dosta, a dotle će da puknu. Njemu je potrebna žena koja će ga pratiti na svim njegovim putevima, a to je Ana. Cenkaju se oko ulaska Ane, nikako da se dogovore oko cifre. Da vam dam ekskluzivu - rekla je Vesna.

Foto: ATA Images

 

Ona je takođe otkrila kako posmatra na odnos porodice Kulić, Čolića i Marinkovića.

- Marija će jadna da se bori za sve njih. Bože zdravlja da je podrži zdravlje. Miljanu vidim u nekoj izolaciji, da li će biti u bolnici i volela bih da ostane, ona je već luda, ali samo da se spasi da ne napravi neko delo po kojem je poznata. Ivan za sada uspeva da se odmakne jer je popio jednu šolju u čelu kada mu je šikljala krv. Pričamo o ozbiljnim udarcima - kazala je Vesna.

Podsetimo, Vesna je neko ko često komentariše rijaltii učesnike bez dlake na jeziku, a isto tako često govori svoja predviđanja o dešavanjima kako u rijalitiju tako generalno u životu.

"PRAVIŠ MANIJAKA OD MENE" Skandal u "beloj kući", Zvezdan besan na Anđelu jer neće da ima se*s sa njim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading