"REKLA SI DA SI UBICA DECE, MILJANA JE LOŠA MAJKA" Ivan Marinković IZNEO ŠOKANTNE DETALJE o Mariji Kulić, a onda FRAPIRAO IZJAVOM O SINU ŽELJKU!
Foto: Alo/ilustracija

Tokom pauze za reklame prilikom emisije "Pretres nedelje" svađa Marija Kulić, Miljane Kulić i Ivana Marinkovića zbog malo Željka se nastavila i u pušioni.

- Normalno bi bilo da sam najgori bio prema njoj, da razmisle i da kažu...Ona je rekla da prekida sastanak i počela da se dere da ide da abortira. Rekla je da joj je majka rekla da abortira. Pun mi vas je ku**c - rekao je Ivan.

Printscreen

 

- Nećemo nikako, i ova tema će da se završi i bićeš nebitan - rekla je Marija.

- Je l' možeš da završiš u dve rečenice, on voli da se priča o ovome - rekla je Miljana.

- Ti si sama rekla da nisi idealna majka jer je ovde sve vreme. Je**ga, imala je strahove. Dobro, nije to strašno - rekla je Aleks.

- Ne može to da se priča, ona je tom detetu priuštila sve - rekao je Macanović.

- A šta da nije ni to? Napravio si dete, sad ga izdržavaj ako si ga pravio - rekla je Marija.

- Ko je dao finanasije, Miljana, kraj i tačka. Ivan Marinković, nula. Ja od toga ne bežim. Ako se odgovornost kao majke gleda koliko je novca obezbedila, onda okej. Marija je pričala da je ona emotivno nestabilna, a nije da ide da kocka - rekao je Ivan.

- Ti si nikakav i prema onom prvom detetu - rekla je Kulićka.

Printscreen

 

- Ja sam svom detetu skinuo pupak, gajio je i vukao, šta tebe ku**c boli - rekao je Ivan.

- Što ti onda nije čestitala Novu godinu - pitala je Marija.

- Ja imam dogovor sa svojom bivšom ženom od prvog rijalitija - rekao je Marinković.

- Pa nisi ni zaslužio, neće ni Željko - rekla je Marija.

- Hoće, hoće. Ti si ovde rekla na početku da si ubica dece, žena si koja mrzi svačiji uspeh na emotivnom planu. Zlo te izjeda iznutra, pa izlazi na površinu...Olakšaću ti sve, biće ceo život Kulić dokle god on bude hteo, ali ne zaboravi da će porasti - rekao je Marinković.

- Ali neće hteti - rekla je Marija.

- To će zavisiti od tebe, na tome Bog nek ti sudi...Miljana je loša majka, ti si go**o od čoveka. Željko je saznao ko mu je tata i kako se zove. Napolju ću se truditi maksimalno da imam kontakt sa detetom i da raste uz mene - rekao je Ivan.

MEDICINSKA DIJAGNOZA Rijaliti plus saznaje detalje života Golubovićeve u Kijevu

Komentari (0)

Loading