ZVEZDAN ĆE BRZO OSTAVITI ANĐELU Marija Kulić rekla ono što svi misle, Anđela pokušala da se opere
Foto: Printscreen

U toku je podela budžeta Marija Kulić naredne budžete dala je Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

- Šta više da kažem, a da nisam rekla o vašem odnosu? Anđela znaš da si mi bila jako draga, ovo što si uradila nisam očekivala od tebe ni najmanje. U mojoj glavi postoje dve mogućnosti, a to je da si pratila rijaliti i da tvoji roditelji nisu ponosni na mene i da ona čestitka što je stigla nije u kontekstu u kom si želela. Smatram da je tvoja majka treba da se oglasi i kaže: "Šta će tebi čerko oženjen čovek?", a ne da podrži tebe. Mislim da nije srećna i da treba da razmišljaš o svojoj porodici. Mislim da si pratila rijaliti i da si rekla da ti je ovaj pogodan i da sa njim možeš da napraviš priču i da ti je on za to poslužio, pa se zbog toga nisu oglašavali i da si im ti to nagovestila i da su oni upoznati, ap ti ne zameraju. Druga je da si preduhitreno odreagovala da kažeš da si se zaljubila, a smatram da do tad još nisi - rekla je ona, pa dodala:

ZVEZDAN ĆE BRZO OSTAVITI ANĐELU Marija Kulić rekla ono što svi misle, Anđela pokušala da se opere

 

 

- Vaš drugarski odnos me podseća na moj sa Sinišom, pa se iz toga izrodila ljubav, samo Siniša nije bio oženjen. Sa Zvezdanom nikad nećeš biti srećmna, jer sreća ne može da se gradi na tuđoj nesreći. Ne znam kakva si ti osoba, kriva si 40%, a Zvezdan 60%, koliko god da budeš ta koja je narušila odnos, ja to sebi ne bih dozvolila. Ti si otresita, tvoji koemntari i ponašenje, uvek sam govorila da imaš pravo jer si devojka bez greške. Zanimljiv mi je bio odnos kad ti se prošle sezone dopao Mateja i ja tebe vidim sa takvim momkom, slične generacije, a ne sa Zvezdanom. Velika je razlika u godinama, to sad ne primećujete, još ste mladi, ali za pet šest ćete primetiti. Vidim da se vaš odnos ljulja. Zvezdan je prerano ostavio ženu i dozvolio sebi da se zbliži sa tobom, a nije te dovoljno upoznao, a sad pokazuje da mu smeta tvoje ponašanje. On želi da te menja jer tako nama izgleda, kao otac kad hoće da vaspitava ćerku. Smatram da se gušite i da si njemu preterano naporna. Dozovlio je sebi da ostavi ženu, pa gledate da dokažete da smo svi pogrešili da je to prava ljubav. Ja mislim da nije tako, a ovo vaše držanje je veštačko i neće trajati još dugo. Zvezdan će da se odvoji prvi i puću će. ima ravo da kaže: "Zaljubio sam se, ali ona nije za mene". Mislim da će on da prekine odnos, a ti ćeš ostati zabeležena kao rasturačica brakova. Imaš druge kvalitete, ali si to pogazila što si uradila. Smatram da te porodica ne podržava, jer te ja ne vidim srećnu i vidim da si nezadovoljna. Ti bi htela da Zvezdanu budeš sve ovde i u spoljnom svetu, da provodi vreme samo sa tobom i da nema druge i drugarice, juče je konlikt sa Adamom ispao bezpotrebno. Jedno drugo gušite, a neće on da iskali bes na tebe, nego muje lakše na drugom muškarcu. Adam je osoba koju ne treba da gledaš na takav način, mogao si lepo da rešiš i došlo je do nesporazuma, ali ti ne znaš kako da se izvučeš iz ovoga. Bez obzira što ste pogrešili i mislili da je to to, ima devojaka koliko hoćeš i nađi šta tebi odgovara, a ne da se drižite zajedno - govorila je Marija.

ZVEZDAN ĆE BRZO OSTAVITI ANĐELU Marija Kulić rekla ono što svi misle, Anđela pokušala da se opere

 

 

- Ona je ličnost koja je dovolhjno sagrađena kao žena, može samo da pritaji, ali to su traje osobine. Ne mislim da si dobar čovek, zaboravio si svo dobro, a ako ti žena nije bila dobra treba si pre rijalitija da raščistiš odnose, a ne obvde da je osramotiš. Ne kažem da ceo život treba da budeš zahvalan i budeš sa njom, ali trebao si pre rijalitija. Drugi način je da i ti igraš sa njom i da si hteo priču, imam pravo da mislim, kako god da je nije dobro. Niste dali dobru sliku o sebi i kako ste hteli da se predstavite, da si veran, da niko ne može da poremeti i da dođe svetska lepotica. Kako može neko da kaže da si dobar čovek? Prema nama si korektan, niko nema lošu reč da kaže za tebe kao čoveka. Tebe više razumem jer nisi dugo bio na slobodi, željan si svega, željan si života, vidi se koliko se raduješ sa ljudima, raduješ na žurkama i od srca se vidi da voliš život. Iz tog razloga će ljudi mabnje da ti zamere nego Anđeli. Cenim te jer kad se obrćaš meni kažeš da je prvo zdravlje i shvataš da sam bolesna. Uvek si me savetovao da pustim rijaliti i da gledmam zdravlje, zbog toga te cenim i poštujem. Iz tvog i mog ličnog odnosa, da nisi ovako postupio prema svojoj osobi ne znam da li bih se odlučilka za najdražu osobu za tebe ili Miljana. Ti si se pokazao u drugom svetlu i promenila sam mišljenje. Odnos će da bude korektan kao i sad. Razmislite kako ćete i šta žete i da li ćete da budete do kraja. Vaš odnos vidim kao Sanju i Marka, nećete moći. Lepo se oseća u ovom prostoru i želim da budeš ovde do kraja - nastavila je Kulićka.

ZVEZDAN ĆE BRZO OSTAVITI ANĐELU Marija Kulić rekla ono što svi misle, Anđela pokušala da se opere

 

 

- Što se tiče da sam rasturačica brakova ovaj čovek nema burmu na ruci i ja sam njegova devojka. Znam da to ne možete da utovite u glavu. Nema opravdanja za ovo što sam uradila, ali ja sam devojka. Znam da vas boli što sam njegova devojka koja nisam rasturala brak, nego se mušala u vanbračnu zajednicu. Nema opravdanje jer sam prema zauzetom čoveku osetila emociju. Ja sam devojka, a sutra može da me oženi ako hoće. Nema opravdanje, samo emocije prema zauzetom čoveku. Svi čujte u kući da sma njegova devojka jer je slobofdan čovek i nema burmu. Adam je bio njegov lični konflikt, nemam veze sa tim. Zaparalo mi je uši i da biste mog dečka uzeli za omiljenog, a Siniša je kod kuće - pričala je Anđela.

- Bila je anketa, a meni se zna ko mi je omiljena ličnost. Devojčice, sedi i stavi prst na čelo. Stavila si pečat za ceo život - dodala je Marija.

PONAŠAŠ SE KAO DA SI ALEN DELON, A NE ZOLA IZ DERVENTE Marija ljuta na Čolića zbog skrivenih namera prema Miljani

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading