TAKI NIKAD BRUTALNIJE UDARIO NA FILIPA CARA Raskrinkao i Bilala Brajlovića, EVO ŠTA JE URADIO NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE
Foto: Pink

Otac aktuelne učesnice šeste sezone Zadruge, Taki Marinković, bio je gost novog izdanja emisije 'Premijera' i progovorio o učešću svoje mezimice i priznao da li se slaže sa njenim izborom muškaraca, ali i kako gleda na njen prethodni turbulentni period.

TAKI NIKAD BRUTALNIJE UDARIO NA FILIPA CARA Raskrinkao i Bilala Brajlovića, EVO ŠTA JE URADIO NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE

Printscreen

 

Taki je na samom početku priznao kako se oseća zbog svega što Maja radi i preživljava u rijalitiju, ali i otkrio da li podržava ljubav sa Filipom Carem. Takođe, priznao je da spekulacije o kontaktu sa Aleksandrinom mamom, Slovenkom, nisu istinite.

- Trudim se da bude sve okej... Maja ostaje Maja, već pet godina pravi haos, ali šta ću, moram da je podržim, ona je moje dete. Ne podržavam nejn izbor muškaraca, ali šta ću. Ovo sa Filipom se meni ne sviđa, ima kod kuće sestru i majku, glupo je da se tako ponaša prema ženi... Ne želim ga ni u komšiluku, a ne za zeta. Nisam se čuo sa Aleksandrinom mamom, šta ima da se čujemo, mi smo samo roditelji koji podržavajku svoju decu... Ako želi da živi sa njim, nikakav problem, ali živeti sa mnom neće... Svašta su oni proživljavali, one tuče u Beču, znate, nije svejedno kada vas dete pozove u tri ujutru i kaže da ga neko maltetira... Ja kada sam zvao Cara i Zolu, nisu ni smeli da mi se jave. Ja bih voleo da ona bude sama, takva je najbolja, ali ja sam nemoćan...

Taki i Maja

Alo

 

- Kontaktirao me je kada je izašao, eto, bilo je šta je bilo, ali ne mešam se u Majine izbore... Kada je izašao iz bolnice je to bilo, više se nismo čuli. Ja jesam podržao njihovu vezu, ali nije opstalo to... Želim mu brz oporavak zaista - rekao je Taki.

ŽESTOKA VRELA AKCIJA U ZADRUZI TRENUTNO Zatresli zidove izolacije, uzdasi odzvanjaju, bez stida iako ih kamera snima, ISPLIVAO I SNIMAK! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading