"TO JE SVE FARSA" Saška Karan raskinkala Marinkovića, PA PROKOMENTARISALA NJEGOV ODNOS SA MALIM ŽELJKOM
Foto: Printscreen/instagram

Saška Karan, Vesna Rivas, Milivoje Mili Čolić, Sofija Gačić i Jovan Popović komentarisali su na Red televiziji Ivana Marinkovića i njegov odnos prema sinu Željku.

-Mislim da smo sve ispisali za to dete otkako je rođeno. Duži vremenski period je sada sa svojim sinom, on svog sina nije viđao niti je odlazio u Niš. Tamo su osuđeni jedni na druge i normalno je da će da se potegne i to pitanje i ta porodična situacija. Mislim da postoje neke iskrene prema svom detetu, oni šetaju zajedno, nazvao ga je i tata. Jelena je govorila da nema ništa protiv toga što ima dete sa Miljanom, pozdravlja ga. Sve deluje da ide onako kako bi trebalo da bude - rekao je novinar Alo! novina, Mili.

-Mislim da je samo to igranka i farsa zarad gledalaca i naroda. Ja lično mislim da je tu mrka kapa. Sve je to gluma, svi smo bili tamo. Odmah se vidi ko glumi i zarad čega - kazala je Saška Karan.

-On non stop nišani nekoga - kazao je Jovan.

-Ja kad sam ulazila u rijaliti bila kao spremna, ali moraš da se pripremiš za to. Oni stalno ponavljaju da su oni takvi, Maja Marinković se ubi to govoreći - rekla je Vesna.

-On je manipulativan čovek. Neću da polazim iz stava osude nego razumevanja, ali roditelj takog malog deteta nema šta da traži u rijalitiju. Ne bih rekla da nema nikakve emocije, postoji verovatno procenat šanse da postoji deo emocije. Mozgovi alkoholičara su oštećenji, kod njih emocije ne mogu da budu eksplicitno pokazane, kao kod ljudi koji to nisu - govorila je Sofija.

PRIZNALA Marija Kulić sa knedlom u grlu o Ivanu Marinkoviću: KAD NJEGA VIDIM, VIDIM ŽELJKA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading