JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NA APARATIMA Stefan Karić i Ivana Šopić PONOVO U VEZI? Isplivao neoboriv dokaz, tu je i slika! (FOTO)
Printscreen

Bivši zadrugari Stefan Karić i Ivana Šopić, iako nisu više u rijalitiju ne prestaju da privlače pažnju javnosti.

Posebno je interesantan njegov odnos sa bivšom devojkom Jovanom Ljubisavljević, a nedavno je medijima otkrio i šta je zapravo presudilo da toj ljubavi dođe kraj. 

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NA APARATIMA Stefan Karić i Ivana Šopić PONOVO U VEZI? Isplivao neoboriv dokaz, tu je i slika! (FOTO)

Printscreen

 

Stefan je, sudeći po objavama koje su zapalile društvene mreže, proslavio srpsku Novu godinu sa Dejanom Dragojevićem i njegovom novom devojkom, ali i svojom bivšom devojkom, Ivanom Šopić. 

Radosno su delili snimke iz provoda, te se na jednom snimku "potkrao" i pomenuti par. 

Ovo je izazvalo mnogo komentara u javnosti, pa su se mnogi zapitali da li je na pragu pomirenje između njih dvoje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

- "Da, ima i kod Šopicke stori i fini Dragojevic kojeg ne zanima "Zadruga", ni Beogradske k*rve. To se vise ne zna čiji je u čijoj", "Da li su to zajedno opet?! Ona kaze da ima decka, a da joj je Stefan drug. Samo ne znam koji bi to dečko tolerisao da mu devojka jako često bude u izlascima i druži se sa bivšim momkom", "Snimao ih dejan, pa sad oni njega i njegovu devojku", Meni je uz Karića uvek više išla Šopićka nego Jovana, nekako su mi isti. Jovani treba neki  viši momak", "Ovo se ne zna ko sa kim posle zadruge! Jaši, svi smo naši" - glasili su komentari.

Podsećanja radi, Karić i Šopićka se nisu rastali u najboljim odnosima, a nakon raskida su usledila prepucavanja, a tada se u sve umešao i Stefanov otac Osman.

KOMENTARI SAMO PLJUŠTE Marija Kulić zapalila plesni podijum OVAKVU JE DO SADA NISTE VIDELI (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading