POČEO JE DA JOJ GLUMI TATU Marija Kulić raskrinkala vezu Anđele i Zvezdana, Đuričićeva joj nije ostala dužna
Foto: Printscreen

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', a Darko Tanasijević govorio je o ljubavi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, te je Marija Kulić poželela da otkrije svoje mišljenje.

- Dobro veče, slušala sam i Zvezdana i Anđelu i sada dolazim do zaključka da sam bila u pravu kada sam rekla da su rano stupili u odnos, da se nisu upoznali dovoljno dobro. Verujem da će Zvezdan reći da je njemu malo potrebno da proceni... Toliko velika razlika u godinama donosi to da muškarac počinje da glumi oca svojoj devojci - govorila je Marija.

POČEO JE DA JOJ GLUMI TATU Marija Kulić raskrinkala vezu Anđele i Zvezdana, Đuričićeva joj nije ostala dužna

 

 

- Mislim da će sve da eskalira nakon par godina... Meni sve ovo liči da on njoj stvarno glumi oca, da dolazi do nekog prevaspitanja. Ako kaže da je već dobro upoznao, onda ne treba da je menja nego da je prihvati takvu kakva jeste. Ako želi da je menja, onda mu treba nešto drugo... A Anđela, kako je već zas*ala i postala rasturačica brakova, spremna je da trpi sve i svašta samo da bi gledaocima i nama ovde dokazala da je to navodno prava ljubav - zaključila je Marija.

BRINE O MENI KAO NIKAD NIKO Zvezdan rekao sve o Anđelinom bezobrazluku i da li je bio na ivici raskida sa njom, ona se pokajala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading