NIJE BIRAO REČI Neca bez dlake na jeziku opleo po zadrugarima: Britka sablja Zadruge 6
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Naredni sagovornik voditelja Nenada Aleksića Ša i Miljana Vračevića u "Amneziji" bio je Nenad Lazić Neca, koji je analizirao odnose u Beloj kući.

- Britka sablja. Mnogi te ističu kao jednog od boljih komentatora, dobrodošao - rekao je Ša.

- Bolje vas našao, osećam se kao kod svoje kuće. Sad čujem ovo (Carevo i Ivanovo)... Što se tiče Filipa Cara, hvala što me je pohvalio da sam objektivan, ali sad je 45 minuta spuštao loptu, došao posle Ivana i napravio tenziju - rekao je Neca.

- Kratko ćemo ovoj temi - dodao je Ša.

NIJE BIRAO REČI Neca bez dlake na jeziku opleo po zadrugarima: Britka sablja Zadruge 6

Pink printskrin

 

- Rekao si da si sinoć video nove novitete. Pričaj - dodao je Vračević.

- Na mene je najveći utisak ostavila naša Huanita, Anita. Vidim da kod Anite nema nikakve emocije. Ša, ti si bio u pravu kad si pričao to. Anita kako je ušla, ja sam mislio da će da bude najbolja u kući, nema lošu dušu. Ali ovo srozavanje... Podseća me na Viki. Ima dobru dušu, a loše postupke. Sama sebi škodi. Počela sa Markom Markovićem, tu se dovoljno ponizila, onda je bila sa Zolom, tu se najgore ponizila. Ja sam mislio da će čestitka da joj otvori oči. Ostao sam u šoku posle onog sinoć. Razumem da devojka ima potrebu da proba sa devojkom, ali videlo se da je ono sa Matorom usiljeno. Pokušala je da napravi kao da je Zola gleda, on nije obraćao pažnju. To skakanje sa jednog na drugog... Marko Marković je došao i svesno se igra sa svima, to nije dobro, ali to je njegov način igre. Ja vidim neke njegove moralne vrednosti, dobar je prijatelj, ali taj način igre da ide od jedne do druge... Marko ne degradira sebe. On je to, sprda se sa devojkama, ima tu mogćnost - rekao je Neca.

- Da li degradira sebe tako što bude sa devojkom koju svako može da ima? - pitao je Ša.

- Pa da, na neki način, ali on nije ozvaničio vezu sa njom. Mnogo je negativne energije u kući. Kako prolazi vreme, ozbiljna je negativna energija u kući - pričao je Neca, pa nastavio:

NIJE BIRAO REČI Neca bez dlake na jeziku opleo po zadrugarima: Britka sablja Zadruge 6

Pink printskrin

 

- Ono sa Dragićem juče, očaj. Razumem da se zaljubio, ali sebe stavlja u prvi plan i time škodi svojoj vezi. Kad je bila "Igra istine", on je nastavio da se svađa sa zadrugarima, a ona se tresla u sobi, umesto da ode da je smiri. Pojeo ga je rijaliti - dodao je Lazić.

- Šta misliš o Maji i Caru? - pitao je Ša.

- Svi stariji igrači imaju momenat kadra. Prvi Filip, Maja, Zola... Svi ti glavni akteri žele da se istaknu. Devojke same dozvole da ih Filip vrti oko malog prsta, tako govore o sebi, kao što Car govori o sebi svojim postupcima. Što je Mića rekao, Car govori polnim organom, a drugi, kao ja, rečima. Maja i Car, totalno bezličan odnos, nema smisla. Turbulencija na kakvu smo navikli, ali nema emocija. Car se više gadi Maje, želi da je degradira, da dokaže da može da je manipuliše. Maja ni po koga drugog nije loša, sem po sebe. Kao i druge devojke. Milica. Ja sam mislio da će Milica juče da ode da očisti rehab nakon odnosa Maje i Cara. Kad bi stvarno otišla da očisti to što je Car izbacio... Ali doći će na red i Milica i Anita... Milicu je Mensur digao na tron, napravio dostojanstvenu devojku od nje. Ona se toliko spustila sad. Sve koje se ponižavaju u tom odnosu se posle u emisijama srede, stave šešire, glume dame, što je smešno. Zamislite kako će ljudi da reaguju na njih. One kažu: "Ja sam bolja od tebe". Ne, nadmeću se koja će da bude gora. Sve što je bilo nenormalno, sad je normalno. Ja ne mogu, mene su moji drugačije vaspitali - nastavio je Neca.

- Ko ti je najveće razočaranje u "Zadruzi 6"? - pitao je Miljan.

- Sve ove devojke, počev od Maje, Milice... - rekao je Neca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading