JA ĆU DA PRIČAM ZA IVANA Zola zabranio Miljani da brani Marinkovića, Marija skočila u njegovu odbranu pa udarila na Čolića
Foto: Printscreen

Miljana Kulić je dobila reč na porodičnom sastanku nakon haosa koji je nastao oko Ivana Marinkovića.

- Ja želim da budem aktivna, ali svaka emisija se ometa. Sedim kod Zole dole, ništa ne čujem, ne čujem ni voditelja. Nikad nije bilo ovakvo nepoštovanje. Pre svega ne poštuju gledaoce. Bilo bi zanimljivije da je Ivan završio ovo što je htelo, nego žamor ostalih. Uspeo je i sve vas iziritirao - rekla je Miljan.

 

 

- Predavanja i moralne pridike nam drži narkoman, lopov, nakaza! On ustao da kaže nešto - urlao je Miljan.

- Ja bih svašta komentarisala, ali nemam volju. Kad bi stizalo pismo ko je kažnjen, do ovih gluposti ne bi dolazilo. Treba Ivan da ustane i kaže, ne treba da se povlači. Ima neraščišćene odnose sa Filipom - rekla je Miljana.

- Jesi ti ustala da pričaš o Ivanu? Ne možeš - dodao je Zola.

- Biće onako kako ja kažem! - odbrusio je Zola.

- Samo do jula. Zola sad ne da Miljani da priča jer je Carev i Miljanov prijatelj. Miljana hoće da zaštiti Ivana jer je u interesu da dete ima oca. A Zola ne dozvoljava jer je p*čka. Ne sme da se svađa sa Carem i Miljanom zbog devojke! - zaurlala je Kulićka.

 

 

- Nek se sam bori za sebe! Sam! Nemoj zaj*bavati! - govorio je Lepi Mića.

- Ovo je zloupotreba Miljane. Miljana, pre tri dana ti je rekao da si loša majka, da si na tabletama! Odj*bi Ivana. Us*o ti se u život. Da si moja, najmanje bih ga u kolica stavio. Dokazani narkoman. Svi su te zloupotrebili, samo ti plačeš - dodao je Miljan.

ODVRATNE SU Smenjuju se kao na traci u krevetu Filipa Cara, a ne menjaju posteljinu

Komentari (0)

Loading