NAUČIĆEMO TE PAMETI Bivši zadrugar ga prevario za pare, pa mu pretio batinama, SKANDALČINA
Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge" Aleksandar Todorović, poznatiji kao Sale Glumac, našao se u žiži skandala! On je, naime, optužen da ne želi da vrati novac čoveku kojeg je navodno prevario za smeštaj na Tenerifama, već mu je, umesto toga, poslao preteće poruke.

Redakciji jednih dnevnih novina početkom decembra javio se gospodin Dado (puno ime i prezime poznato redakciji) i rekao da je žrtva prevare bivšeg srpskog glumca, a koji je u središte javnosti nakon mnogo godina došao posle učešća u rijalitiju "Zadruga 5".

On mu je uplatio 700 evra, a Todorović je zauzvrat trebalo da mu obezbedi smeštaj na Tenerifama. Čim je novac legao na račun Saleta Glumca, on je tražio još para, a pošto Dado nije hteo da mu pošalje, on ga je blokirao. Ubrzo je priča o toj prevari objavljena, zbog čega je Todorović pobesneo i javio se pretećim porukama Dadu.

NAUČIĆEMO TE PAMETI Bivši zadrugar ga prevario za pare, pa mu pretio batinama, SKANDALČINA

Printscreen

 

- Slušaj, indijanac, sada si mi tako živac. Moj burazer će te pozvati da ti da pare i nauči te pameti - napisao je u prvoj poruci Todorović, na šta mu je Dado odgovorio da će ove pretnje predati policiji. Nakon nekoliko sati Sale Glumac je nastavio da piše.

- Propao ti je depozit, da si poslao još 350 evra, bilo bi okej i ti bi imao stan. Sve ovo što si mi napravio, tužiću te. Za 700 evra za mesec dana je super cena za mene, ali ti si idiot i treba da se ubiješ - napisao mu je on.

OGLASIO SE ZA ALO! Nakon vesti da je opljačkao lokal Bake Praseta, Kristijan Golubović otkrio pozadinu afere

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading