MOKA SLAVNIĆ ZAPREPASTIO Potpuno RASKRINKAO SINA, evo čega se plaši, uskoro je KRAJ!
Foto: Alo/ilustracija

Zoran Moka Slavnić, legendarni košarkaš, prokomentarisao je odnos njegovog sina Zvezdana i Anđele Đuričić, te je istakao da se plaši da će njihova veza uskoro okončati jer nemaju intimne odnose.

Naime, Anđela je izjavila da bi rado uzela prezime Slavnić i da bi se udala za Zvezdana, a legendarni Moku Slavnića, tvrdi da da nema ništa protiv toga.

MOKA SLAVNIĆ ZAPREPASTIO Potpuno RASKRINKAO SINA, evo čega se plaši, uskoro je KRAJ!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Ako se njoj sviđa, nemam ništa protiv, to je slobodan izbor.

Moka je prokomentarisao i njihovu maratonsku svađu od prethodne noći, te je istakao da Zvezdanu samo treba nežnost.

- To se zove udario tuk na luk. Ja kao otac, sa muške strane, šta da kažem, ona je teška, a Zvezdan traži samo nežnost. Bukvalno ništa više, a ona ne može da shvati, da ućuti radi toga, da ne mora da ide do kraja, a onda nastavi on. Javi mu se ta crta upornosti i tvrdoglavosti Slavnića - rekao je Moka.

Zvezdan je tokom prošle noći želeo da pokloni čokoladicu Aleksandri Nikolić, što su mnogi prokomentarisali kao da Anđelu pravi ljubomoronom, a Moka je ubeđen da se njegov sin samo šalio.

MOKA SLAVNIĆ ZAPREPASTIO Potpuno RASKRINKAO SINA, evo čega se plaši, uskoro je KRAJ!

 

 

- On se šalio, dogovarao se sa njom, taman posla. Da je radio to krišom, bilo bi loše, ali ovako nisu komentarisali ni reč o tome posle. Ali ono njihovo maratonsko raspravljanje, hoće da dobije galopirajuću upalu u mozgu sa onom mokrom kosom. Svako se ponaša onako kako je dorastao situaciji u odnosu na praksu koju ima. Ona mu kaže: "Jednom sam napravila grešku, šta sad". Niko ne sumnja u njenu elementarnu pamet, ali treba da spusti malo loptu, je l' moraš stalno da verglaš, je l' mora uvek da bude to tako epski, tako dugo. Pričaju dva sata, ona ga pita šta još da kaže, a on njoj: "Pa rekao sam ti da ćutiš". Mlada je ona, da bi osetila muškarca, da zna šta treba da uradi, a da pobedi na kraju. Muškarac voli da bude pobeđen, da ga žena samelje, tad mu je interesantna. Mi to mangupski kažemo, kad ona kaže: "Je l' znaš šta ću ja tebi da uradim", a muškarac jedva čeka, moli Boga da ga razbije. Njemu je samo potrebna nežnost, ništa više - naveo je on.

MOKA SLAVNIĆ ZAPREPASTIO Potpuno RASKRINKAO SINA, evo čega se plaši, uskoro je KRAJ!

 

Printscreen Zadruga

Slavnić je istakao da je Anđela suviše mlada da bi znala neke stvari, ali i da se plaši da će se njihova veza uskoro okončati jer nemaju intimne odnose.

- Zato se biraju slični, žena je dominantnija u istom godištu od muškarca. Žena od 25 godina je duplo iskusnija nego muškarac u tom godištu. Oko čega se oni svađaju, lepo joj kaže: "Nemoj, budi fina, nemoj da budeš nadmena, i ti si ovde". Plašim se da će to da pukne, jako brzo, jer je to proporcionalno njihovom intimnom odnosu. Zvezdan može to da razume, ali mora da bude kompenzacije na obe strane. Slatki su. Ali bitno je da muškarcu pronađeš žicu, on je prgavac, on je zaštitnik. A da li će biti duks preko jednog ili preko drugog, aman ženo pusti to, niste kod kuće, ona previše vodi računa, to ga umara. Ništa im ne zameram. On je njoj rekao kad ga je pitala što si sa mnom: "Pa zato što sam se zaljubio, ali mogu i da se odljubim", ona nije svesna šta bi joj stvarno rekao da mu nije legla, ona nije svesna. Što se kaže "šilji ga", nemoj, zašto to radiš, uživajte, uživajte jedno u drugom - rekao je Moka Slavnić.

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI Udarali se kantama za smeće u glavu, pljuštali šamari, Bela kuća DEMOLIRANA! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Iksoks

10.01.2023 01:18

Gadno je citati ove romane ciste decepcije. Bermudski trougao ciste decepcije rusi sve rekorde za tu ciglu sportskog centra i rehabilitacije. Jezivo.