MILAN MILOŠEVIĆ NAPUSTIO PINK? Neće više biti voditelj Zadruge, prekinuta saradnja
Printscreen Instagram

Javnost trenutno bruji o informaciji da se Milan Milošević, mnogima omiljeno TV lice, više neće naći za crnim stolom u ulozi voditelja.

Ako je sudeći prema objavi njegovog prijatelja Osmana Karića, ova informacija bi mogla biti tačna, te su mnogi ostali nemi, kada je ova vest ugledala svetlost dana.

MILAN MILOŠEVIĆ NAPUSTIO PINK? Neće više biti voditelj Zadruge, prekinuta saradnja

Printscreen

 

Danas je kao bomba odjeknula šokantna vest da Milan prekida saradnju sa Mitrovićima, budući da je njegov veliki prijatelj Karić, uzdrmao sve rijaliti fanove pomenutom objavom.

- Fanovi, hejteri, gledaoci, pratioci, ljubitelji rijalitija "Zadruge", najveći među najvećim voditeljima od danas više neće biti za crnim stolom. Od danas više ništa neće biti isto - istakao je Osman.

Da li je zaista došlo do prekida saradnje ili nam Milan na čelu sa Velikim šefom i produkcijom "Zadruge 6" pripremio, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Ono što je interesantno jeste da su se pominjali novi projekti i formati emisija, koje bi upravo Milošević mogao da vodi, te će se zasigurno još dugo viđati sa zadrugarima i otkrivati intrige koje će tresti Balkan.

ŽELJKO MITROVIĆ POSLAO HITNO PISMO U ZADRUGU Gledaoci ZGROŽENI, evo kakav HAOS SE DEŠAVA (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading