'NJENA TRUDNOĆA JE BILA OKIDAČ ZA MOJE BOLESTI!' Marija Kulić ZAJECALA NA SAV GLAS, slomila se zbog Miljane i Zole i iznela bolne detalje!
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić najavila je prvi video klip, na kom su zadrugari imali priliku da vide kako Zorica Marković i Ivan Marinković ogovaraju Mariju Kulić zbog celokupnog haosa oko prezimena koje Miljana Kulić želi da uzme od Zole.

'NJENA TRUDNOĆA JE BILA OKIDAČ ZA MOJE BOLESTI!' Marija Kulić ZAJECALA NA SAV GLAS, slomila se zbog Miljane i Zole i iznela bolne detalje!

Printscreen

 

- Apsolutno sam sve čula! Željko je rođen mojom voljom, ne njegovom, ostaće Kulić. Verovatno je Bog pogledao Miljanu jer je njena želja bila da se kad-tad ostvari kao majka. Ja sam bila tu da joj pomognem, bila, a za Željka sam uvek tu. Ja sam žena koja najviše mrzi medije, niti volim da učestvujem u emisijama. Volim miran život, ja sam kućna muva! Tako da, novac je na jednoj strani, kad se pružila prilika, ja sam ušla zbog novca, drugo me ne intresuje. Živela sam skladnije, mirnije, uvek smo bili kod kuće - rekla je Marija.

- Ona priča za sebe, ja za sebe - dobacila je Miljana.

- Kada se bude završila ova sezona, to je kraj. Rijaliti je naš život upropastio, ali kao što sam ja imala problema sa Miljanom, do dana današnjeg, sa sve problemima sa pevačica, menjanja srednjih i osnovnih škola, to me je dovelo do bolesti. Za mene je najveći stres bio kada sam čula da je ona u drugom stanju, izgubila sam moć govora. Njena trudnoća je bio okidač za moje bolesti! Ona je rekla: "Ja moj novac za sebe, ti za sebe". Ja sam ušla za sebe zbog muža i svoje dvoje dece, ona me više ne intresuje u rijalitiju. Nema "dobar dan, dobro veče", ništa, doviđenja! Ja sam videla kakvo poštovanje imam od strane svoje ćerke i njenog izabranika! - rekla je Marija.

- Ja sam razumela da je ovde poenta što se Marija uvek meša u ovaj ljubavni život - rekla je Ivana.

- Ja ne mogu da izbrišem ono staro. Ja i dalje vidim poniženja - rekla je Marija.

BRENDON DOKUSURIO MAJU MARINKOVIĆ Raskrinkao odnos sa Slađom, a onda napao Valentinu! HAOS U ZADRUZI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading