ONA TRAŽI KU*OKALEMLJENJE Maja na stubu srama zbog odnosa sa zauzetim muškarcimna
Foto: Printscreen

Posle klipa na kojem se videlo kako je Maja Marinković dala čokoladicu Zvezdana Slavnića, voditelj Darko Tanasijević je dao reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao sve:

- Nisam baš upućen u ovaj odnos, pogotovo to ne sa Majom, jer ja tada nisam bio tu. Ja nju dobro poznajem, mogu ja mnogo toga da kažem, ali može mnogo loše to da se tumači. Ona jeste slobodna sada, neki njeni ciljevi se nisu obistinili. Ona nije navikla da bude sama, nema momaka koji su specijalo zainteresovani za nju ili obrnuto. Njoj prijaju pogledi, ali zbog njene dosade ona je ušla u odnos i sa Bilalom i sa Markom. Ona radi te stvari zbog cilja da bi se pričalo. Previše je slučajnosti da ona u svakoj vezi bude mirođuija, i kod Sanje i Marka, i kod Anđela i Zvzedana, i kod mene i Aleks. Svi mi čekamo viteza koji će dati Maji utočište - rekao je Car.

ONA TRAŽI KU*OKALEMLJENJE Maja na stubu srama zbog odnosa sa zauzetim muškarcimna

 

 

- Slažem se sa Filipom, ona je bez centra pažnje. Sve to nju privlači gde može da bude priča. Ona traži kurokalemljenje, ima nedostatak se*sualne aktivnosti. Ona bi volela bilo ko, bilo šta dohvati. Ne zna šta će od sebe. Danas se skinula u kupaći samo da bi je komentarisali. Ona priča da je rijaltii zvezda, a svi znamo da nije - rekao je Brednon.

ONA TRAŽI KU*OKALEMLJENJE Maja na stubu srama zbog odnosa sa zauzetim muškarcimna

 

 

- Slažem se i sa Filipom i sa Brednonom. Ona se ljudima meša u veze, providna je. Tačno gleda gde da pravi priču. Ne bira - dodala je Marija.

VERUJEM MU STO ODSTO Anđela sigurna u Zvezdana, nio ne može da sruši njenu vezu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading