DALILA DRAGOJEVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Evo šta ju je DOKRAJČILO, Dejan je progonji
Foto: Printscreen

Kao što se nedavno saznalo, jedan od najkontroverznijih rijaliti parova, Dalila i Dejan Dragojević ponovo će se naći u istom kadru, a sada se oglasila i Dalila Dragojević.

Ljubavna drama ovog para intrigirala je ceo Balkan, pa smo sigurni da bi ova serija bila i te kako gledana. Dalila se izborila, postala je voditeljka Hype televizije, dok Dejan još uvek nije rešio čime bi mogao da se bavi. 

DALILA DRAGOJEVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Evo šta ju je DOKRAJČILO, Dejan je progonji

Printscreen

Jovana i Voja u emisiji “Nedelja sa Jovanom i Vojom” priupitali su Dalilu kakvo je njeno očekivanje od samog projekta i šta je to što gledaoci mogu da očekuju:

- Ne bih sad o tome da pričam. Treba da se to odradi i da to sve bude kako treba. Daću sve od sebe da to uspe i da kroz tu seriju bude prikazan ceo taj život koji sam ja preživela i kako je to funkcionisalo. Ali dobro, otom potom, jer o sreći treba da se ćuti - otkrila je Dalila.Da podsetimo, jedan anoniman izvor je nedavno izjavio:

DALILA DRAGOJEVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Evo šta ju je DOKRAJČILO, Dejan je progonji

 

Printscreen

- Dalila i Dejan su shvatili da je Mirkovićeva ideja pun pogodak. Serija će imati oko tri stotine epizoda i emitovaće se na Hype televiziji. U prvim epizodama ćemo videti kratku rekapitulaciju njihovog upoznavanja, a onda će biti ponovo snimljena i njihova svadba. Porodične drame, sukobi, svađe s roditeljima i bežanja od kuće biće takođe jedan segment ove telenovele. Sve ono što se spekulisalo u medijima, kao i potpuno nepoznati detalji njihovog odnosa, biće opisani u ovoj seriji.

RASKINULI ALEKSANDRA I FILIP Ona iznela ŠOKANTNE STVARI, a onda mu zadala nikad žešći udarac

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading