"DAĆU SVE OD SEBE DA TO USPE" Dalila progovorila o seriji koja će prikazati njen život sa Dejanom: VIDEĆE SE I BEŽANJE OD KUĆE
Foto: Printscreen/instagram

Ljubavna drama ovog para intrigirala je ceo Balkan, pa smo sigurni da bi ova serija bila i te kako gledana. Dalila se izborila, postala je voditeljka Hype televizije, dok Dejan još uvek nije rešio čime bi mogao da se bavi. 

Jovana i Voja u emisiji “Nedelja sa Jovanom i Vojom” priupitali su Dalilu kakvo je njeno očekivanje od samog projekta i šta je to što gledaoci mogu da očekuju:

– Ne bih sad o tome da pričam. Treba da se to odradi i da to sve bude kako treba. Daću sve od sebe da to uspe i da kroz tu seriju bude prikazan ceo taj život koji sam ja preživela i kako je to funkcionisalo. Ali dobro, otom potom, jer o sreći treba da se ćuti – otkrila je Dalila.

Da podsetimo, jedan anoniman izvor je nedavno izjavio:

–Dalila i Dejan su shvatili da je Mirkovićeva ideja pun pogodak. Serija će imati oko tri stotine epizoda i emitovaće se na Hype televiziji. U prvim epizodama ćemo videti kratku rekapitulaciju njihovog upoznavanja, a onda će biti ponovo snimljena i njihova svadba. Porodične drame, sukobi, svađe s roditeljima i bežanja od kuće biće takođe jedan segment ove telenovele. Sve ono što se spekulisalo u medijima, kao i potpuno nepoznati detalji njihovog odnosa, biće opisani u ovoj seriji.

KARAMBOL Anita Stanojlović saznala da je Marko otišao kod Milice u krevet, PA NAPRAVILA HAOS

 

Komentari (5)

Loading
Maja

04.01.2023 11:44

E da vidimo koliko njih je promenila hoce li stati svi u 300 serija?

Rada

04.01.2023 12:48

Kakva tv takvi glumci. Nikad cula za tu tv..

Kaca

04.01.2023 14:31

Miko od dobrog ne bezi pa razmisli malo

Vanja

04.01.2023 23:05

Koga uopšte interesuju Dejan i Dalila? Svašta!!!

Gs

07.01.2023 19:34

Majko mila o mahalusi I onom paceniku da se snima serija e dokle smo dosli