"IMALI SMO SE*S PRED ULAZAK U ZADRUGU" Maja Marinković raskrinkala cimera, PA PROGOVORILA O NJEGOVOM OPREDELJENJU
Printscreen

Nakon Anđele Đuričić, tri najnezahvalnija cimera odabrao je Branislav Radonić Brendon.

-Dobar dan, Brendon ovde. Hvala ti, lepa moja mama, što si mi kupila ovako lepe poklone za Novu godinu. Hvala ti za poklone, prezahvalan sam ti. Što se nezahvalnih ljudi u rijalitiju tiče, postoje neki koji su nezahvalni prema rijaliti formatu u kojem se nalazimo, to je njihov problem. Biću jasan i konkretan i navesti one koji su bili nezahvalni prema meni. To su Marko i Sanja. U većini situacija nisu ispali zahvalni prema meni. Treća osoba koja je ispala nezahvalna prema meni je Maja Marinković. Stalno se grebe za cigarete od mene, a deli tamo neke čokoladice, a mene nikad ne ponudi. Već potkupljuje neke druge ljude iz njoj znanih razloga. Smatram da je nezahvalna i prema ovim kamerama, mikrofonima. Spava do pola 5, zakida gledaoce - govorio je Brendon.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Maja Marinković sve čuje. Ti si alava osoba koja krade, večeras na žurki nema kadra! Prevario si Mačku sa mnom pred ulazak, imali smo s*ks pred ulazak - pojavila se Maja Marinković.

-Nismo imali, video sam te golu u tuš-kabini, nikad ne bih imao s*ks sa tobom. Nisi tip moje devojke - odbrusio je Brendon.

-Kako sad nismo? I misliš dečka? - odgovorila je ona.

-Pretvaraš se u Avatara. Nemaš aktivnosti neću, nemaš Bilala, ispala si nezahvalna prema njemu, nemaš s*ksualne odnose, ne doprinosiš ovom rijalitiju - govorio je Radonić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ti i ja smo imali s*ks pred ulazak, prevario si Mačku sa mnom i ispao nezahvalan - dodala je Maja.

"ALEKS JE NEZAHVALNA PREMA DEJANU I NJIHOVOJ LJUBAVI" Filip Car šokirao zadrugare, NIJE ŠTEDEO SVOJU DEVOJKU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading