"IVANE, KUKAO SI MI JER TE DEVOJKA PRETUKLA" Haos u Zadruzi, Miljan raskrinkao Marinkovića: TI SI KLOŠAR, LOPOV I KOCKAR!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković ušao je u još jedan sukob na današnjem glasanju i to sa Miljanom Vračevićem, koji ga je naveo kao nezahvalnog zadrugara zbog ponašanja prema Miljani i Mariji Kulić.

-Nezahvalnost je teška reč. Kad učinim dobro delo, ne tražim ništa natrag. Nezahvalna je Palčica prema Petrućiju, kada mu ne odnese kafu. Rodni je bio nezahvalan prema Cveti, ali su to mali primeri nezahvalnosti. Praci primer su Neca i Peca. Zlostavljanje brata je skandalozno i ne sme se podržati. Marko Marković je nezahvalan prema Aniti, jer je doakazo da bi je zamenio za jedan keks. Osećam da sve što su i ostale devojke činila za njega, pada u vodu, jer on to ne ceni. Slađa je od Bojija imala najbolji tretman, a na kraju ga je skroz odstranila - kazala je Maja K.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ovde ima dosta nezahvalnih osoba, ali ja neću gledati sa kim lično imam problem. Meni je zadovoljstvo da budem tu za ljude koje volim, a njihovo je da li će biti tu za mene. Ivan Marinković je najnezahvalniji čovek koji je ovde kročio. Neko mu je odgajao dete pet godina. Sećam se kad je Miljana došla, izdržala je sve, održavala je trudnoću u rijalitiju, a mi zdravi, pravi kukamo. Očigledno da je ne poštuješ. Jako si nevaspitan - kazao je Miljan.

-Ide da se moli na doku, a onda se vrati ovde i vređa. Ti si oboleo. Bežim od tebe kao đavo od krsta. Oboleo si od mržnje koju osećaš prema Mići i meni. Za tebe smo doktori rijalitija - rekao je Ivan.

-Ti si bio kod mene, plakao si jer te je devojka pretukla - dodao je Miljan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ti si došao ovde da se nadmećeš sa decom, po ceo dan, sram te bilo - rekao je Ivan.

-Je*em te u usta. Što sad crveniš? - upitao je Miljan.

-Ti si rekao da si se smirio, a ceo dan samo razglabaš i vređaš - kazao je Ivan.

-Obećao si da ćeš biti ćale, dete ne znaš da posetiš. Ti si klošar, lopov i kockar. Palčica je druga najnezahvalnija, a treći je Peca jer tuče svog brata - rekao je Miljan.

-Ti si govno od čoveka - kazao je Peca.

ISPALO BI "NE VALJA TI NI OVA" Biljana Dragojević otkrila kakvo mišljenje ima o Aleksandri, A ONDA SE OSVRNULA NA DEJANOVU NOVU DEVOJKU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading