NEMOJTE DA MI PRILAZITE! Šuga vlada u Beloj kući, ovi zadrugari u pečatima MILJAN U STRAHU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Dobro je poznato da zadrugari tokom svog boravka u rijalitiju ne vode baš računa o higijeni, a sada su "isplivale" šokantne tvrdnje.

Naime, zadrugar Miljan Vračević je besan uleteo u spavaću sobu pa je svojim cimerima otkrio da Milica Veselinović, Stefan Rodić Rodni i Miljana Kulić imaju šugu.

@ozbiljna_prica_skroz Bruka i Sramota za televiziju,da drzite ove štroke koje šire zarazu.. ŠUGA VLADA U ZADRUZI! LJUDI ĆE IZGUBITI ŽIVOTE! #balkan #fyp #viral #ozbiljnapricaskroz #zadruga6 #pinkrs ♬ original sound - 𝕆ℤ𝔹𝕀𝕃𝕁ℕ𝔸 ℙℝ𝕀Č𝔸

Vidno uznemireni Miljan je zamolio sve koji se druže sa njima da mu ne prilaze i da ne sede na njegovom krevetu.

-Imaju fleke po telu, Miljana je dobila šugu, nemojte da mi prilazite, nemojte da mi sedite na krevetu. Imaju Rodni, Miljana i Milica", rekao je besan Miljan Vračević, a onda je Sanja Grujić otkrila da je Milica bila kod doktora i da su joj navodno rekli da je to od "prevelike higijene.

-Milica je rekla da su joj rekli da je to od preterane higijene", rekla je Sanja, a ostali zadrugari ostali su zatečeni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boban

03.01.2023 11:54

Ne samo šugu, imaju i HIV, Sidu, Gonoreju, Triper, Herpes, Picajzle i sve ostalo što spada u arsenal promiskuitetnih radnji i bluda kojeg javno promovirate.