"NJENI BIVŠI SE NE MOGU POREDITI SA MNOM"  Nakon što je video varnice izumeđu Janjuša i Maje, Bilal nikad brutalniji: OVO NAS RAZLIKUJE
Printscreen

Tom prilikom, prvi poklon udelio je Maji Marinković u vidu čokolade, a nakon toga je zajedno sa njom odneo poklone njene podrške i porodice na njen krevet, kada su mu sasvim slučajno spale pantalone pred bivšom devojkom.

Kako mnogi komentarišu da su se stare varnice između ovog bivšeg ljubavnog para vratile, a sada je Majim bivši dečko Bilal Brajlovićem kratko prokomentarisao tu situaciju.

-Majine bivše ne mogu uporediti sa mnom, iz razloga što su se oni uvek vraćali Maji. Filip je nije sklonio ni nakon prevare sa Čorbom, pa nakon toga je spavala i sa mnom i on opet nešto kruži oko nje. Svi njeni bivši kruže oko nje! Sa njom sam završio nakon onih scena sa Fićom i nikada sa moje strane ništa neće više biti. To je završena priča i to ću dokazati kada uđem u "Zadrugu". Garantujem da sam ja stvarno završio sa njom i dabogda izgubio svu podršku ako budem sa njom - zaključio je Bilal za Pink.rs

SRAMNO PONAŠANJE Mikica Bojanić zaboravio da je oženjen, SPOPADAO CIMERKU I DODIRIVAO JOJ GRUDI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

03.01.2023 00:22

Ajde derište jedno. Dok te je krpila i tukla,ti si se vracao k njoj jer je fajterica tako htela. Lako ti sada trućkaš dok si napolju i kada znas da vise nisi njena interesna sfera,jerj e rekla da te nije ni volela a ti se zaljubio ko tetrijeb. Njoj je trebao samo sex sa tobom i to je to a ti zamislio da pravite i decu .